Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Feest ---ScRaBBlE

Het was stralend en winderig. Na de Vroege Vogels, Vrije Geluiden en Boeken van de zondagochtend, reed ik naar de stad, Oranjemarkt en Vrijmarkt. De vrijmarkt was geplekt op de brede middenberm van een winkelstraat, die te smal was voor mensen in een scoot, met een rollator of een kinderwagen. Goed nagedacht weer, gemeente! Dus reed ik naar de dijk en koos richting Huisduinen. Zalig! De Grafelijkheids Duinen volgden, Nieuw Den Helder en weer richting stad. Tevreden maar verkild kwam ik thuis, zon in de snoet en zin in hete thee.
Toch een fijne zondag zo.
Nu is het grauw en spettert het. Opruimen en klusjes afwerken.
Eind van de week volgt de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag.
Het wordt allemaal meteen zo massaal en zo commercieel gevierd. We krijgen moederdag nog, vaderdag, pinkster en dan de festiviteiten omdat het zomer is en mensen kennelijk wat te doen moeten hebben, terwijl uren zitten in het gras of het zand ook zo heerlijk kan zijn, of fietsen of wandelen, of vissen of zonnebaden, of prutsen in de tuin, lezen in een makkelijke stoel. Kijken naar de natuur, je stad eens verkennen, gewoon onverplicht een beetje keutelen. Dat kun je toch helemaal zelf verzinnen en uitvoeren, dat hoeft toch niet voor je georganiseerd te worden, met kermissen en braderieen, eettenten, drinkplekken, geld-uit-de-zak-klopplekken?
Zelf wat eetbaars en drinkbaars mee en misschien een ijsje af en toe. Dat is toch ook feestelijk?
Of ben ik een saaie muts?
Toch verveel ik me nooit.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة