Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Γ.Τράγκας: «Η Ελλάς πωλείται! Ο Τσίπρας και η «παρέα» του επιδιώκουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας!» ---ScRaBBlE

Κόλαφος ήταν ο Γιώργος Τράγκας στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 Fm, σχολιάζοντας την αποβολή του Κρητίκαρου αλεξιπτωτιστή, Εμμανουήλ Μπούχλη επειδή τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή», τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι πλέον μία πουλημένη χώρα από τον «απριλιανό» του Μαξίμου και την παρέα του.

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι «απριλιανοί» του Μαξίμου φορώντας αριστερό μανδύα καταρρακώνουν το φρόνιμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι «απριλιανοί κλώνοι», πρώην γνώριμοι και συνομιλητές του Χριστοφοράκου και άλλων Γερμανών πρακτόρων τιμώρησαν με άμεση αποβολή από τη σχολή αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τον Εμμανουήλ Μπούχλη που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» την ώρα που έπεφτε με αλεξίπτωτο. Η είδηση είναι μία η Ελλάς πωλείται!
Όταν αυτή η χώρα τιμωρεί έναν αλεξιπτωτιστή που πέφτοντας από τον ουρανό τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» δεν έχει κανένα μέλλον, είναι μια πουλημένη πατρίδα. Όταν φτάνει στο σημείο ένα κράτος να τιμωρεί έναν αλεξιπτωτιστή και να αποβάλλεται, τότε  αυτή η χώρα δεν έχει κανένα μέλλον έχει μόνο εθνομηδενιστές και πολιτικούς αλήτες. Όταν καταρρακώνουν το φρόνιμα των Ελλήνων οπλιτών, σε περίπτωση ενός πολέμου ποιοι θα υπερασπιστούν αυτή τη χώρα; Εκτός αν οι πολιτικοί αλήτες δεν θέλουν να υπερασπιστούν αυτή τη χώρα. Το παλικάρι με καταγωγή από τα Σφακιά απείχε ελάχιστα από το να ολοκληρώσει την σχετική εκπαίδευση. Μπορεί να μην πήρε την πουλάδα αλλά πήρε την εκτίμηση εκατομμυρίων Ελλήνων. Ότι κατάφερε ο Ελευθέριος Βενιζέλος τα καταστρέφει ο Τσίπρας. Κανένας πατριώτης δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά τα πράγματα. Αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι την κάλπη.  Τα ξεπουλάνε όλα. Το Έθνος και ο λαός θα σας καταδιώξει άγρια για όλες τις προδοσίες και για όσα φέρατε στη ζωή του.»
Στη συνέχεια ο Γ. Τράγκας προέτρεψε όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή», τονίζοντας:
«Σε όλες τις παρελάσεις όπου και αν βρεθείτε την 25η Μαρτίου να βροντοφωνάξετε «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα», δίπλα στους επισήμους όπου και αν βρεθείτε.

Ο κ. Τσίπρας και όλη αυτή η «παρέα» του  θέλουν και επιδιώκουν να μην αγαπάμε την πατρίδα μας. Θέλουν, επιδιώκουν και προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας και να μας «μιξάρουν» με ξένους. Οι άνθρωποι (οι ξένοι) δεν ευθύνονται για κάτι αλλά δεν έχουμε τις υποδομές ως χώρα, ώστε να μπορέσουμε να τους απορροφήσουμε. Αυτός ο πολιτικός αλήτης και πράκτορας θέλει να μας πείσει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για τη Μακεδονία ή ότι μπορούμε να προστατεύσουμε τα προϊόντα της ή να χρησιμοποιήσουμε τους όρους μακεδονικός/η. Υπέγραψε μια συμφωνία που αποκλείει να τραγουδάμε το «Μακεδονία Ξακουστή». Αυτός ο πολιτικός αλήτης υπέγραψε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού. Θέλει να μας κάνει να μην αγαπάμε καθόλου την Ελλάδα. Ο ίδιος ο Γαβρόγλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για τη διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» την ίδια ώρα που ο αντιπρόεδρος του VMRO μίλησε ξεκάθαρα για «μακεδονική μειονότητα». Ο καθηγητής Μπαμπινιώτης ευτυχώς αντέδρασε για μια ακόμη φορά, λέγοντας: ‘Αν είναι δυνατόν να διδάσκεται η «μακεδονική γλώσσα». Η διδασκαλία της σημαίνει αναγνώριση της «μακεδονικής γλώσσας»’. Μαζική καταδίκη και τιμωρία σε αυτά τα σκύβαλα.»
crashonline.gr


---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة