Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Ο αμερικανικός στρατός «παίρνει την κατωτερότητα που του παραδόθηκε» σε προσομοίωση του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου - ερευνητές. ---ScRaBBlE

Τα στρατιωτικά παιχνίδια που διεξήγαγε η RAND Corporation δείχνουν ότι το πλεονέκτημα των ΗΠΑ είναι σε κάθοδο. Σε ένα προσομοιωμένο σενάριο «3ου Παγκόσμιου Πόλεμου », η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του κόσμου χάνει αποφασιστικά από τη Ρωσία και την Κίνα.
Στα πολεμικά παιχνίδια της RAND, οι Ηνωμένες Πολιτείες - που απεικονίζονται με μπλε
χρώμα στους χάρτες - εναντίον ενός φανταστικού επιτιθέμενου, αυτή τη φορά της Ρωσίας και της Κίνας. Σε αυτά τα προσομοιωμένα σενάρια, που λαμβάνουν χώρα είτε στην περιοχή της Βαλτικής, είτε στην Ταϊβάν, τα πράγματα δεν πάνε καλά για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Φυσικά, οι ΗΠΑ δεν αγωνίζονται εδώ στο δικό τους γήπεδο. Ούτε η ομάδα RAND εξηγεί πώς η Αμερική κατέληξε να αγωνίζεται με υποθετικό πόλεμο, χιλιάδες μίλια από το σπίτι. Αλλά τα χρήματα της άμυνας είναι χρήματα για την άμυνα και οι ερευνητές επιθυμούν να ζωγραφίσουν μια αποκαλυπτική εικόνα χωρίς αμφιβολία,που θα  συμπέσει με τον στρατιωτικό προϋπολογισμό του 2020 που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.
"Χάνουμε πολλούς ανθρώπους. Χάνουμε πολύ εξοπλισμό. Συνήθως αποτυγχάνουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας, να αποτρέψουμε την επιθετικότητα από τον αντίπαλο ", δήλωσε ο αναλυτής της RAND, Ντέιβιντ Ομάντμανεκ, σε συνέντευξη ασφαλείας την Πέμπτη. "Στα παιχνίδια μας, όταν πολεμάμε τη Ρωσία και την Κίνα, το μπλε παίρνει την κατωτερότητα που του δίνεται."
Ο αμερικανικός στρατός έστειλε εύκολα οτιδήποτε θα μπορούσαν να πετάξουν οι ιρακινές τακτικές δυνάμεις κατά τη δεκαετία του 1990 και πάλι το 2003. Ομοίως, οι αμερικανικές δυνάμεις απολάμβαναν συμβατική υπεροχή έναντι των δυνάμεων των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Ο Πόλεμος με τη Ρωσία και την Κίνα θα έβλεπε αυτό το πλεονέκτημα να καταρρέει, ωστόσο, η μελέτη της RAND προειδοποίησε.
Η γη, η θάλασσα, ο αέρας, ο διαστημικός χώρος και ο κυβερνοχώρος θα μπορούσαν να τεθούν υπό αμφισβήτηση σε μια τέτοια σύγκρουση. Οι τεχνολογικές εξελίξεις. Η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό θα μπορούσαν να πέσουν θύματα υπερηχητικών πυραύλων, όπως το υπερθρωτικό ανεμόπτερο «Avangard» που δοκιμάστηκε από τη Ρωσία τον Δεκέμβριο. Ο συνταξιούχος Αμερικανός στρατηγός ,Χάουαρντ «Ντάλλας» Τόμσον, προειδοποίησε τότε ότι οι σημερινές αμερικανικές άμυνες είναι «απλά ανίκανες» να αντιμετωπίσουν τον υπερηχητικό πυραύλο, ο οποίος πετά πάνω από 20 φορές την ταχύτητα του ήχου.
Τα γρήγορα κτυπήματα στους διαδρόμους και τις αεροπορικές βάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν το νέο F-35 Joint Strike Fighter των ΗΠΑ. Ενώ το F-35 είναι ασύγκριτο στον ουρανό, οι επιθέσεις με πυραύλους θα μπορούσαν να το σταματήσουν να απομακρυνθεί από την άσφαλτο.
"Σε κάθε περίπτωση που ξέρω, ο F-35 κυβερνά τον ουρανό όταν βρίσκεται στον ουρανό" , δήλωσε στην εφημερίδα τη Πέμπτη ο Robert Work, πρώην αναπληρωτής γραμματέας άμυνας. "Αλλά σκοτώνεται στο έδαφος σε μεγάλους αριθμούς."
Περίπου 100.000 αμερικανοί στρατιώτες σταθμεύουν στην Ευρώπη. Αυτές οι δυνάμεις, επίσης, είναι ευάλωτες σε πυραύλους, αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις με τροχούς.
Η επιμήκυνση της απειλής από τον ουρανό είναι η απειλή της κινεζικής κυνοβαφίας. Αν οι Αμερικανικοί δορυφόροι επικοινωνίας και τα ασύρματα δίκτυα θα αφαιρεθούν, «ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα που συνδέει όλα αυτά τα κομμάτια καταστέλλονται, αν δεν καταστρέφονται», δήλωσε ο Οχμάνεκ. "Από την πλευρά μας, κάθε φορά που έχουμε μια άσκηση, όταν η κόκκινη δύναμη καταστρέφει πραγματικά την εντολή και τον έλεγχό μας, σταματάμε την άσκηση και λέμε," Ας επανεκκινήσουμε "."
Όσο για μια λύση, οι ερευνητές στη RAND ζητούν, προβλέψιμα, τις δαπάνες πεζοπορίας. "24 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα είναι μια καλή δαπάνη", πρότεινε η Work. Ο Πρόεδρος Tραμπ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ένα εκπληκτικό στρατιωτικό προϋπολογισμό ύψους 750 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ παρόμοιες προβλέψεις είχαμε με προγενέστερες της ετήσιας ανακοίνωσης. Την περασμένη εβδομάδα, ο στρατηγός Curtis Scaparotti - ο ανώτατος στρατηγός των ΗΠΑ στην Ευρώπη - μίλησε για την απειλή που αντιμετωπίζει η Ρωσία να απαιτήσει περισσότερα στρατεύματα, αεριωθούμενα αεροπλάνα, πυραύλους και πλοία για να ενισχύσουν την αμερικανική παρουσία στην Ευρώπη.
Ακόμα και στα περσινά 716 δισεκατομμύρια δολάρια, ο στρατιωτικός προϋπολογισμός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ήδη διπλάσιος από εκείνον της Κίνας και της Ρωσίας.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة