Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Ηχηρή απάντηση «4» στις τουρκικές απειλές - O ρόλος PESCO. ---ScRaBBlE

Σαφέστατο μήνυμα προς την Άγκυρα για τις απειλές που εκτοξεύει κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας θα περιέχεται στο ανακοινωθέν που θα εκδοθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Μαρτίου, στη συνάντηση κορυφής Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Ηχηρή απάντηση «4» στις τουρκικές απειλές - O ρόλος PESCO Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο. Όπως συναφώς πληροφορούμαστε, στο ανακοινωθέν θα σημειώνεται ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές οι όποιες απειλές διατυπώνονται από τρίτες χώρες, μήνυμα που αφορά ευθέως στην Άγκυρα. 
 
Είναι σαφές πως η υιοθέτηση της διατύπωσης αυτής στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου διευκολύνθηκε σημαντικά και από την ένταση που χαρακτηρίζει τις σχέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ με την Τουρκία. 
 
Την ίδια ώρα, στο παρασκήνιο γίνονται πολλές κινήσεις, οι οποίες αφορούν στην ενεργειακή ασφάλεια με την εμπλοκή πολλών χωρών. 
  • Η Γαλλία θα προχωρήσει στην κατασκευή, μέσω κρατικής εταιρείας, ναυστάθμου στο Μαρί. Την ίδια ώρα, το Παρίσι, όπως και το Βερολίνο, θέλουν να εμπλέξουν τη Μόνιμη Διαρθρωμένη Συνεργασία, PESCO, που δραστηριοποιείται στο πεδίο της ασφάλειας στα πλαίσια της Ε.Ε. Αυτό θα γίνει και για οικονομικούς λόγους (συνδρομή - κονδύλια από την PESCO) με δέλεαρ τη χρήση των υποδομών από κράτη-μέλη της Ε.Ε. 
  • Η Γερμανία, που επίσης καλοβλέπει την PESCO, θα στείλει σύντομα ειδικούς για να εξετάσουν τις υποδομές στην Κυπριακή Δημοκρατία. 
  • Οι ΗΠΑ έχουν στείλει ειδικούς και εξέτασαν τις δυνατότητες χρήσης των κυπριακών αεροδρομίων. 

Στο μεταξύ, ενόψει της συνάντησης στην Αττάλεια των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας (21 Μαρτίου), θα έλθει στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Θα είναι και το πρώτο του ταξίδι μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο κ. Κατρούγκαλος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς και με τον Αρχιεπίσκοπο. Η επίσκεψη γίνεται για σκοπούς ενημέρωσης, αλλά και για συντονισμό ενεργειών των δύο κυβερνήσεων τόσο στο Κυπριακό όσο και για την επικείμενη σύνοδο στην Ιερουσαλήμ, την ερχόμενη Τετάρτη.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة