Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Bingen ---ScRaBBlE

Kon me nooit veel voorstellen bij binge-kijken van bv series. Een beetje met ongezond voer op de bank hangen en naar uren van ongeveer hetzelfde kijken, het leek me saai en voor mensen die zich vervelen. Maar gisteren heb ik gebinged, voor t eerst in mijn leven. Uren gekeken naar het tweede seizoen van Making a Murderer. Niet uit verveling, maar uit fascinatie en met kippenvel van ongeloof.
In de voorgaande week keek ik af en en toe een uurtje naar de eerste serie en was om. Her is geen fictie, maar het waargebeurde verhaal van een man  die al jong wordt veroordeeld voor een verkrachting. Hij roept dat hij onschuldig is, en na een lange- 18 jaar-zit in de gevangenis, blijkt dat ook. Via DNA wordt een andere man als dader onthuld. De politie en het rechterlijk systeem bleken blind geweest te zijn en de duidelijke bewijzen van zijn onschuld verdonkeremaand  en genegeerd te hebben. Waarom? Omdat de autoslopersfamilie niet populair was bij de wettelijke macht. Zoals bij ons woonwagenbewoners in slechte reuk stonden en soms nog staan, zonder onderscheid.

Enfin hij komt vrij, begint een proces om schadevergoeding en terwijl dat nog loopt, wordt er een vrouw vermist, die op de sloperij fotos maakte voor advertenties in een autoverkoopblad. Meteen is Steven Avery weer verdacht, en na een raar en rommelig onderzoek wordt zijn zestienjarige, laagbegaaffe neef Brendan een bekentenis ontlokt, dat hij en Steven de vrouw hebben gemarteld, verkracht en vermoord. Aansluitend wordt bewijs gevonden en worden beiden berecht. En schuldig bevonden, ondanks dar het bewijs aan alle kanten rammelt en tegenstrijdig is en de bekentenis van Brendan weer wordt ingetrokken. In de tweede serie probeert men het vonnis van de neef te herzien en gaat een nieuwe advocate al het bewijsmateriaal tegen hert licht houden met onthutsende resultaten. En Steven en Brendan worden ouder en hun familie ook en de wanhoop wordt groter, terwijl de wetsautoriteiten zich steeds dieper ingraven en elk beroep beantwoorden met een tegenberoep, hetgeen in Amerika een schier oneindige pingpongwedstrijd tot gevolg heeft. Enfin de werkelijkheid blijkt ongelooflijk en de spanning is te snijden. Nog twee delen en ik ben klaar hiermee. Lang, twintig uur kijken maar je verveelt je nooit. trouwens, ongezond voer hoeft niet, even pauzeren om een smoothie of ander gezond lekkers te maken, kan ook.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة