Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Έκοψε την ανάσα των θεατών το F-16 «ΖΕΥΣ» (video)που …Καταχειροκροτήθηκε απο τους Ροδίτες. ---ScRaBBlE

Τα βλέμματα τους προς τον γαλάζιο ουρανό της Ρόδου έστρεψαν εκατοντάδες Ροδίτες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής και μαθητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 
κέντρο της πόλης, για να παρακολουθήσουν το F-16 που συμμετείχε στις εκδηλώσεις.
Όπως είχε προαναγγελθεί, αεροσκάφος της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «Ζευς», συμμετείχε στους εορτασμούς για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.
Το F-16 διάστημα δέκα περίπου λεπτών πραγματοποίησε εντυπωσιακές μανούβρες και «φιγούρες» από αέρος, κερδίζοντας το χειροκρότημα του πλήθους που συγκεντρώθηκε στο σημείο από νωρίς το πρωί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα «Ζευς» συμμετέχει στους εορτασμούς τοπικών και εθνικών επετείων, αφού και στο πρόσφατο παρελθόν είχε συμβεί κάτι ανάλογο:

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την αεροπορική επίδειξη:
veteranos.gr
rodiaki.gr

Μεγαλειώδης παρέλαση στη Ρόδο για την επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.

Την 71η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την υπόλοιπη χώρα γιορτάζουν και φέτος με λαμπρότητα τα νησιά μας.
Η 7η Μαρτίου 1948 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την περιοχή μας, καθώς μετά από έξι  και πλέον αιώνες και αμέτρητους κατακτητές , η νότια εσχατιά του Αιγαίου επέστρεψε και πάλι στην «αγκαλιά» της μητέρας Ελλάδας.
Σήμερα η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα αποτίουν φόρο τιμής σε όλους εκείνους που έδωσαν και τη ζωή τους για την λευτεριά.
Σε λίγα λεπτά πρόκειται να ξεκινήσει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Ρόδου, στο Μανδράκι, ενώ όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «Ζευς» θα δώσει με την παρουσία F-16 το δικό της χρώμα στις εκδηλώσεις.
Παρόντες στην παρέλαση είναι μεταξύ άλλων, εκπροσωπώντας την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου, ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής , Διονύσης Τεμπονέρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο επίσης Βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των Σωμάτων Ασφαλείας, κ.α.

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة