Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

H στρατιωτική δέσμευση της Κίνας στο συριακό είναι ολοένα και πιο πιθανή. Συνάντηση Άσαντ και Υφ. Εξωτ. της Κίνας….. ---ScRaBBlE


Κι ενώ σήμερα ο Bachar al-Assad δέχθηκε τον Αναπληρωτή ΥΠΕΞ της Κίνας τον Chen Xiaodong και την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, διέρρευσε η πληροφορία πως η στρατιωτική δέσμευση της Κίνας στο συριακό είναι ολοένα και πιο πιθανή.

Σύμφωνα με το SANA κατά τη συνάντηση οι 2 πλευρές υπογράμμισαν τις ιστορικές σχέσεις των 2 χωρών και την αναγκαιότητα για ενδυνάμωση της συνεργασίας  σε διάφορα επίπεδα όπως το πολιτικό, στρατιωτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και τεχνολογικό.

Ο al-Assad υπογράμμισε ότι ο πόλεμος κατά της Συρίας άρχισε να παίρνει μια νέα μορφή βασισμένη στο embargo και τον οικονομικό πόλεμο, τονίζοντας ότι τα εργαλεία της διεθνούς πολιτικής σήμερα άλλαξαν και ότι οι διαφορές που προηγουμένως επιλύονταν με διάλογο πήραν ένα νέο στυλ βασισμένο σε μπουκοτάζ , ανάκληση πρέσβεων, embargo και χρήση τρομοκρατίας.
‘’Ο πόλεμος κατά της Συρίας είναι μέρος ενός ευρύ πολέμου στη διεθνή σκηνή και η τρομοκρατία δεν μπορεί να είναι περιορισμένη σε μια γεωγραφική ζώνη. Οι αποστάσεις όσο μακρινές κι αν είναι  δεν αποτελούν εμπόδιο στην επέκταση  της εξτρεμιστικής ιδεολογίας’’, διευκρίνισε ο al-Assad που ομοίως τόνισε πως η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας  δεν είναι μόνο στρατιωτική, αλλά το πιο σημαντικό είναι η καταπολέμησή της σε επίπεδο διανόησης και ιδεολογίας.

Από την πλευρά του ο Xiaodong δήλωσε πως η Κίνα βλέπει τις σχέσεις με τη Συρία ως στρατηγική οπτική μακράς διαρκείας υπογραμμίζοντας πως χάρη στην αποφασιστικότητα των διευθυνόντων και του συριακού λαού η κατάσταση στο μέτωπο καλυτέρευσε. Πρόσθεσε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Συρία και να της φέρει κάθε υποστήριξη προκειμένου να ενδυναμώσει αυτή την αποφασιστικότητα.
dimpenews.com
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة