Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Rustdag ---ScRaBBlE

In de Tour hebben de mannen een rustdag en dat mag ook wel na de heftige laatste ritten. Veel valpartijen met zeer, zoals het jargon wil zeggen. De ambulances hadden veel te doen en nogal wat toppers liggen in het ziekenhuis in plaats van de tweede en derde week te kunnen rijden.
Het was loodzwaar en gevaarlijk, maar ik zag geen staking of ander protest.
Nu mogen ze hun wonden likken en verder verzorgen. En de Tour dendert morgen gewoon verder, zonder omkijken.
Ik heb dus ook een vrije middag en ga proberen wat projektjes verder door te zetten.
De kermis is nauwelijks hoorbaar. Ik ben alleen 's ochtends even gaan kijken. Eén attractie staat zo opgesteld dat een scootmobiel er wel langs kan als er niemand loopt of staat en maakt dat ik niet heen ga als alles draait. Te link. Waarom wordt daar niet beter op gelet? Ook rolstoelen, kinwagens en rollators kunnen erbij drukte niet goed langs. Ik ben blij met mijn scoot, maar erger me wel aan het feit dat er weinig rekening wordt gehouden met de gebruikers ervan.
In een winkelstraat, waar voorheen alleen voetgangers ( en karretjes) welkom waren, mag sinds kort beperkt gefietst en gereden worden. Nu heeft men twee vierkante hinderplekken gemaakt, een soort vluchtheuvels, waar je als scooteraar lastig overheen kunt. De wit grijze trottoirbanden eromheen zijn slecht zichtbaar - het wit ervan is behoorlijk vergrijst- waardoor je er vaak al bovenop zit voor je het weet en kantelen niet ondenkbaar is. Je kijkt echt anders naar de stadsinrichting als je in zo'n apparaat zit. De bieb waar je niet naar binnen mag met je scoot en waar je door vrijwilligers in een rolstoel moet worden rondgereden is ook zo'n voorbeeld. Een kunsthal op een eerste etage zonder lift, idem het filmhuis, veel dingen worden onbereikbaar. Het bieb abonnement heb ik opgezegd en vervangen door een KOBOPLUS ebook abonnement. Maar aan andere zaken kan ik niets veranderen. Het is altijd onaangenaam als je je neus stoot. Het voelt toch als discriminatie. Nee ik mopperzeur niet graag en veel, maar kritiek mag best.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة