Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Εθνοκάθαρση Κούρδων στο Αφρίν, πρόσφυγες Παλαιστίνιους εγκαθιστά τώρα η Τουρκία… ---ScRaBBlE


Στην φάση του εποικισμού του Αφρίν έχει προχωρήσει η Τουρκία μετά την κατάληψη της κουρδικής περιοχής της βορείου Συρίας και την εκδίωξη από τα εδάφη αυτά 350.000 Κούρδων πραγματοποιώντας ακόμη μια εθνοκάθαρση στο πλαίσιο του μακροχρόνιου σχεδίου του Ερντογάν να απαλλάξει τις συνοριακές περιοχές της βορείου Συρίας από τους Κούρδους.

Πιο αναλυτικά χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν μεταφερθεί από τις νότιες περιοχές της Συρίας που μέχρι πριν από μερικούς μήνες ήλεγχαν οι αντάρτες στο Αφρίν. Συνολικά από τα τέλη του 2018 συνολικά 7.800-8.000 Παλαιστίνοι συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών τους μεταφερθήκαν από την επαρχία της Δαμασκού και την συνοικία Ghouta στην περιοχή που ελέγχουν οι Τούρκοι και οι σύμμαχοι τους αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού στην βόρεια Συρία.
Ο πληθυσμός αυτός αναπτύχθηκε στην πόλη Αζάζ της επαρχίας Αφρίν στις αρχές του έτους. Ήδη οι τοπικές ανταρτικές αρχές έχουν καταγράψει στα αρχεία τους τα στοιχεία των νέων πολιτών της περιοχής ώστε να μπορέσουν να συγκροτήσουν μια νέα κοινότητα η οποία θα ριζώσει στην περιοχή αντικαθιστώντας τους Κούρδους.
Ουσιαστικά οι Τούρκοι έχουν δημιουργήσει ένα μικρό κρατίδιο-μαριονέτα στη βόρεια Συρία το οποίο χρηματοδοτούν και υποστηρίζουν ανελλιπώς κατασκευάζοντας υποδομές, πληρώνοντας τους μισθούς των δημοσίων λειτουργών καθώς και βοηθώντας στην οικονομική του ανάπτυξη προωθώντας στην διεθνή αγορά αγροτικά προϊόντα της περιοχής.
Αυτή η εκστρατεία εθνοκάθαρσης, αντικατάστασης λαού και δημιουργίας ενός κράτους μαριονέτα στην βόρεια Συρία έχει υλοποιηθεί χωρίς να υπάρχει κάποια στοιχειώδη αντίδραση από την διεθνή κοινότητα αποτελώντας ένα ακόμη μελανό σημείο για την επιλεκτική πολιτική ευαισθησία των μεγάλων ευρωπαϊκών δημοκρατικών κρατών και των διεθνών οργανισμών που υποτίθεται ότι προωθούν τον εκδημοκρατισμό και την ειρηνική συμβίωση των λαών σε ολόκληρο τον κόσμο.
defence-point.gr
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة