Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Θέλει μια μίνιμουμ συμφωνία η Λευκωσία. ---ScRaBBlE

Η κατάληξη επί των όρων αναφοράς θα μπορούσε υπό τις περιστάσεις ν' αποτελέσει μια μίνιμουμ συμφωνία μέχρι την επανάληψη των διαπραγματεύσεων. Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, να κινείται η ελληνοκυπριακή πλευρά, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσει να υπάρξει μια συμφωνία, έστω και χωρίς σύγκληση διαπραγματεύσεων στο εγγύς μέλλον. Θέλει μια μίνιμουμ συμφωνία η Λευκωσία

Ωστόσο, αυτό που διαφαίνεται είναι πως ούτε και η κατάληξη επί των όρων αναφοράς στο μεσοδιάστημα έως την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι δυνατή. Η μη κατάληξη επί των όρων αναφοράς  οφείλεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε δύο παράγοντες:
Πρώτον, την τακτική κωλυσιεργίας από πλευράς Τουρκίας για τις επαφές με την απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Τζέιν Χολ Λουτ. Ενώ η Λουτ έχει συναντήσει όλα τα άλλα εμπλεκόμενα μέρη, δεν έχει πάει στην Άγκυρα.
Δεύτερον, αρνητικό στοιχείo θεωρείται και η ερμηνεία από πλευράς Μουσταφά Ακιντζί για την πολιτική ισότητα. Ο τρόπος που προσεγγίζει το ζήτημα ο ηγέτης των Τ/κυπρίων στο τέλος συγκαλύπτει την Τουρκία στην άρνησή της να κάνει κινήσεις που θα συμβάλουν στην επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.
Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες η πρώτη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας, μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου στη θέση του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας. Αυτή θα είναι η πρώτη από τις δύο συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν Γιώργος Καντρούγκαλος και Μεβλούτ Τσαβούσογλου μέσα στο προσεχές 10ήμερο.
Στο επίκεντρο των δύο συναντήσεων θα βρεθεί το Κυπριακό. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα θέσει προς τον Τούρκο ομόλογό του τρία ζητήματα σε σχέση με το Κυπριακό: το θέμα των εγγυήσεων και την κατάργησή τους, ότι η Τουρκία δεν θα πρέπει να εμμένει στην έναρξη των συνομιλιών τον Ιούνιο, ενώ θα τεθεί και ο μη καθορισμός ημερομηνίας για επίσκεψη της Τζέιν Χολ Λουτ στην Άγκυρα.
Μεταξύ των δύο συναντήσεων των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας θα πραγματοποιηθεί η τριμερής σύνοδος των Ιεροσολύμων στην παρουσία του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο. Η αυριανή συνάντηση θα είναι και μια ευκαιρία να καταγραφούν κάποιες απόψεις της τουρκικής πλευράς όσον αφορά στην τριμερή συνάντηση, παρουσία Πομπέο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, στα κατεχόμενα ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν υποστήριξε ότι οι συνομιλίες, όταν θα επαναρχίσουν, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο εκπρόσωπος του Μ. Ακιντζί, Μπαρίς Μπουρτσιού, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν νέες ιδέες στο Κυπριακό.
philenews.com
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة