Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ; ΚΩΝ/ΝΟΣ Ή ΙΩΑΝΝΗΣ ; ---ScRaBBlE

Όλοι γνωρίζουμε τις προφητείες, που κάνουν λόγο για τον προφητευόμενο βασιλέα Ιωάννη, που θα αναδειχθεί στην Κων/πολη μετά τη λήξη του Γ΄ΠΠ, θα αποκαταστήσει την παγκόσμια ειρήνη και δικαιοσύνη και θα φέρει την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας απαλλάσσοντας τους ανθρώπους από την απιστία και τις αιρέσεις!


Ταυτόχρονα όμως υπάρχει η ρήση, που λέει:
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΚΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ…

Και διαβάζω συχνά, ότι υπάρχει μια σύγχυση σε κάποιους, επειδή αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ενώ περιμένουμε το βασιλέα Ιωάννη, κάποιος Κων/νος, να είναι αυτός, που τελικά θα πάρει την Πόλη! Κατά την ταπεινή μου άποψη την απάντηση μας τη δίνει ο …
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: “Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού”! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 – 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία).
“Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι. Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός.“ Επίσης:
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ: Ο Βασιλιάς ο Κων/νος (ο Γλύξμπουργκ) κάποια στιγμή θα παρέμβει στα πράγματα της Ελλάδας. Όταν γίνει η μεγάλη μάχη στην Πόλη και είναι, να αποφασίσουν τα κράτη, πού να δοθεί η Πόλη θα συμβάλει διπλωματικά με το κύρος και τις γνωριμίες του, ώστε, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα.

Όμως υπάρχει και μια άλλη σχετική μαρτυρία:
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ (8/9/2011): «Αν βγει αυτός (ο Αλέξης Τσίπρας) θα μας κόψει σύριζα! Θα αποτελειώσει την Ελλάδα. Ο Τσίπρας ή «τσούπρα» (όπως έλεγε γελώντας), θα φέρει τον βασιλιά.» Τότε ένα από τα πνευματικά του παιδιά πετάχτηκε και του είπε «Μα αυτός γέροντα είναι κουμουνιστής!», και ο γέροντας του απάντησε χαμογελώντας: «Τσίπρας είναι, ό,τι θέλει κάνει…».

Με ποιον τρόπο θα φέρει ο Τσίπρας το βασιλιά; Άγνωστο! Ίσως ο γέροντας εννοούσε απλώς, ότι και ο αγαπητός μας Αλέξης θα βάλει το χεράκι του (και το ποδαράκι του άμα λάχει), για να σιχαθεί ο κόσμος τους πολιτικούς μια ώρα αρχύτερα και να ζητήσει, να έρθει ο βασιλιάς! Και νομίζω, ότι προς αυτήν την κατεύθυνση μια χαρά το πάει!
Εκτός των παραπάνω μαρτυριών όμως υπάρχει και άλλη μία, που λέει τα εξής:
“Κάποιος μεγάλος άγιος της εποχής μας και πολύ μεγάλος πατριώτης λίγο πριν κοιμηθεί έγραψε τρεις επιστολές με την ευλογία, να δοθούν σε τρεις μεγάλους αξιωματούχους. (Ο μεγάλος άγιος λέγεται, ότι είναι ο άγιος Παϊσιος)

Ο ένας από τους τρεις αξιωματούχους λέγεται, ότι είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, στον οποίο ο άγιος είχε αναφερθεί επανειλημμένως.Και κάποιοι υποστηρίζουν, ότι αυτή η επιστολή ήταν ο κυριότερος λόγος, που ο τέως αποφάσισε, να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, γιατί την αγαπάει και γνωρίζει, ότι στα δύσκολα, που έρχονται θα έχει, να διαδραματίσει αυτό το σημαντικό ρόλο! Μάλιστα λέγεται, ότι, αν και αρχικά είχε κάποιους ενδοιασμούς, τελικά ασπάστηκε τα γραφόμενα και πότε περισσότερο πότε λιγότερο ενεργεί σύμφωνα με τις υποδείξεις, που διάβασε.
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ…;; Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ!
Οφείλω, να παραδεχτώ, ότι η τελευταία προφητεία, που κάνει λόγο γα επιστολές του Παϊσίου προς τους τρεις ηγέτες, μεταξύ των οποίων και το βασιλιά, δε διασταυρώνεται, επομένως τίθεται υπό αμφισβήτηση.
Ακόμα όμως και αν δεν τη λάβουμε υπόψιν μας, από τις προαναφερόμενες καθίσταται σαφές, ότι αναμένεται επιστροφή του τέως στα ελληνικά πράγματα και η μεσολάβησή του, ώστε, να μας δοθεί η Πόλη! Κατά συνέπεια, εκπληρώνεται η ρήση, που αναφέρει ότι “Κων/νος θα πάρει και πάλι την Πόλη”. Όσο για τον προφητευόμενο βασιλέα Ιωάννη εκείνος θα είναι, που θα αναλάβει από κει και πέρα το σημαντικότατο έργο του επανευαγγελισμού της Οικουμένης έχοντας μαζί του:
1) Τον Τίμιο Σταυρό, ο οποίος θα συναρμολογηθεί θαυματουργικά και θα αποτελέσει το τέλειο όπλο στα χέρια του και θα το χρησιμοποιεί πάντα μετά από παραχώρηση του Χριστού!
2) Δύο ενσαρκωμένους αγγέλους (ενώ ιδιαίτερη θα είναι και η αποστολή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ)!
3) Τουλάχιστον 1000 στρατιώτες, που θα εκστρατεύσουν μαζί του στην Υφήλιο και θα τους δοθούν χαρίσματα (προορατικά, διοικητικά και θαυματουργικά)!
4) Τους απανταχού Έλληνες (και ομογενείς), που θα οργανώσουν εν Χριστώ τις νέες κοιωνίες!
(Από ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ)
Τέλος, αξίζει, να σημειωθεί, επειδή πολύς λόγος γίνεται για το χρόνο εκπλήρωσης των προφητευθέντων γεγονότων, ότι ο χρονικός ορίζοντας στενεύει, αφού ο τέως είναι γεννηθείς το 1940, επομένως τώρα είναι ήδη 79 ετών.
Ενώ άλλο ένα σημάδι, που στενεύει χρονικά τα περιθώρια, είναι πάλι οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, σύμφωνα με τις οποίες:
ΕΝΟΤΗΤΑ 26
Η ΓΕΝΙΑ 60 – 65 ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ …
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΝΙΞΕ, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ …
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΠΟΛΕΜΟ (Γ’Π’Π’) …
Άντε, εμείς οι πενηντάρηδες plus θα κληθούμε, να βγάλουμε πάλι το φίδι από την τρύπα! Πότε; Ελπίζω, όχι, όταν θα φοράμε μασέλες και θα περπατάμε με το πι! Who knows? Ας αναμείνουμε στο ακουστικό μας!!!
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة