Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Κορυφαίος Ρώσος στρατιωτικός συγκρίνει τον Τραμπ με τον Χίτλερ και προειδοποιεί για νέο πόλεμο! ---ScRaBBlE

Δύο χρόνια από την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ έφεραν τη διεθνή κατάσταση πίσω στη στιγμή που ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία, σύμφωνα με τον τριών αστέρων Ρώσο στρατηγό Βλαντιμίρ Σαμάνοφ.
Μιλώντας σε μια ενημέρωση για ξένους στρατιωτικούς προσκεκλημένους, ο Σαμάνοφ
υπενθύμισε ότι ο Χίτλερ είχε αρχίσει την προετοιμασία της Γερμανίας για πόλεμο μόλις δύο χρόνια μετά την έλευση στην εξουσία. "Ο Tραμπ βρίσκεται στο τιμόνι για δύο χρόνια και βλέπουμε τις παραλλαγές" , είπε.
Ο στρατηγός, ο οποίος είναι επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας , προειδοποίησε επίσης τα μη πυρηνικά έθνη ότι η συμμετοχή σε πυρηνικές ασκήσεις υπό την ηγεσία των Η.Π.Α. θα μπορούσε να τους καταστήσει στόχο για μια κτύπημα από τη Ρωσία σε περίπτωση σύγκρουσης.
"Μαζί με τα κανονικά όπλα, οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να σας αποθέσουν πυρηνικά" , εξήγησε. "Πρέπει να το λάβουμε υπόψη και θα μπορούσατε να γίνετε στόχοι προτεραιότητας για κτύπημα, πρέπει να το γνωρίζετε".
Η "προθυμία" ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών να αναπτύξουν στρατιωτικά περιουσιακά στοιχεία στην επικράτειά τους "αυξάνει τη νευρικότητα", πρόσθεσε ο Σαμάνοφ.
Στρατιωτικοί σύνδεσμοι από 90 χώρες παρέστησαν στην ετήσια ενημέρωση στο κάτω Δούμα, του κοινοβουλίου της Ρωσίας, η οποία σημειώθηκε από τον στρατηγό ότι ήταν υψηλότερη από ό, τι συνήθως. Ωστόσο, η αμερικανική αντιπροσωπεία δεν απάντησε στην πρόσκληση "για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια" , πρόσθεσε.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة