Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Ενας τρελός και παράλογος κόσμος. ---ScRaBBlE

Είναι ένας τρελός, τρελός κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα, πώς η κοινωνία εξελίχθηκε έτσι;Αποτέλεσμα εικόνας για εικόνα δημόσιας χρήσης της έκτρωσης

Σε αυτό το άρθρο, είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τις αλλαγές στην κοινωνία που έχουν μετατρέψει τον κόσμο μας ανάποδα, μετατρέποντας το καλό σε κακό και αλλάζοντας το κακό στο νέο κανονικό που είναι κοινωνικά αποδεκτό στον κόσμο μας σήμερα.
Στον Δυτικό Πολιτισμό, μια ανθρώπινη ζωή θεωρείται πολύτιμη, ένα δώρο από τον Θεό. Η αξία μιας ανθρώπινης ζωής προήλθε από τη χριστιανική κουλτούρα του Ιουδαίου. Ο άνθρωπος έγινε κατ' εικόνα του Θεού. Όχι κατ' εικόνα του Σατανά, αλλά την εικόνα του Θεού. Δεν είναι αναλώσιμος. 
Αλλά τώρα στον 21ο αιώνα, η αξία της ανθρώπινης ζωής θεωρείται πολύ διαφορετική. Τώρα κινούμαστε γρήγορα από μια κοινωνία που αξιοποιεί την ανθρώπινη ζωή, σε μια κουλτούρα θανάτου, όπου η ανθρώπινη ζωή είναι ασήμαντη.
Η παιδοκτονία είναι πλέον επαινεμένη και ευυπόληπτη από εκείνους που κυβερνούν την ανθρωπότητα. Η αυτοκτονία προωθείται σε υποσυνείδητα μηνύματα μέσω ηλεκτρονικών καινοτομιών όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, βιντεοπαιχνίδια, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Μηνύματα τόσο απαλά και λεπτά που σχεδόν κανείς δεν ξέρει που στοχεύουν. 
Για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, εκτιμούν τη ζωή μόνο από αυτό που γίνεται νόμιμο, όχι από οποιαδήποτε ηθική πυξίδα ή όχι από το τι είναι ηθικά σωστό. Περνάμε από μια κοινωνία, η οποία σε μια στιγμή έδωσε την υψηλότερη αξία στην ανθρώπινη ζωή, σε μια κοινωνία με την οποία αγνοούνται αυτές οι αξίες. 
Ο πιο καταπληκτικός μετασχηματισμός στον κόσμο σήμερα παρακολουθεί τον Σατανά, να απομακρύνει τη θρησκεία από την κοινωνία μας και στη συνέχεια να παρατηρεί πώς οι άνθρωποι αγκαλιάζουν τη νέα κουλτούρα του θανάτου, ακόμη και φωνάζοντας καθώς αυτές οι νέες εξελίξεις γίνονται συνήθεις κανόνες.

Η παρακολούθηση του Σατανά και της νέας του Παγκόσμιας Τάξης, μεταμορφώνουν το πώς μια κοινωνία πιστεύει ότι είναι πολύ τρομακτική.

Στην πραγματικότητα είναι ένα εγκεφαλικό επεισόδιο πως οι ηγέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχουν σχεδιάσει εκστρατείες που έχουν πείσει πολλές γενιές ότι η θανάτωση θα ωφελήσει την κοινωνία. Πόσο άρρωστοι είναι;
Ο Σατανάς και οι δικοί του Nεοταξίτες έχουν πείσει τις γενιές των παιδιών μας ότι η αναπαραγωγή των απογόνων είναι κακό πράγμα και θα βλάψει τον κόσμο και η κοινωνία μας αγκαλιάζει αυτήν την έννοια σήμερα. Πώς είναι αυτό δυνατόν;
Είναι απλό, αφαιρώντας τον Θεό και τη Βίβλο από την κοινωνία, ο πολιτισμός μας δεν έχει ηθική πυξίδα, αυτό ονομάζεται Ανθρωπισμός. Ο ανθρωπισμός, είναι ο άνθρωπος που τοποθετεί τον εαυτό του στο επίκεντρο όλων των πραγμάτων, αντί του Θεού. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια διαδικασία αλλαγής που άρχισε ήδη από την αρχή του χρόνου. 
Η τηλεόραση έγινε ένα από τα κύρια εργαλεία του Σατανά και εξακολουθεί να είναι σήμερα. Η καθαρή επανάληψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης σήμερα είναι το πώς κατάφεραν να προωθήσουν αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη που δεν προσδίδει καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή, στην πραγματικότητα υποβαθμίζει την ανθρώπινη ζωή και προωθεί την κουλτούρα του θανάτου.
Η εθελοντική αποδυνάμωση για να σώσει τον κόσμο είναι ένα μυστήριο από μόνο του. Για να έχουν οι γυναίκες να εκδιώξουν εθελοντικά τη ζωή από το έμβρυο που βρίσκεται στη μήτρα τους, είναι κάτι που η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε ποτέ να οραματιστεί πριν από λίγες δεκαετίες, τώρα είναι το νέο φυσιολογικό και προωθείται.
Οι Σατανιστές θεωρούν την ανθρώπινη θυσία σαν την τελική θυσία στον Σατανά και το νεότερο θύμα, τόσο πιο πολύτιμο και ισχυρό, η θυσία. Έτσι, το 1986, το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ "20-20", έδωσε ένα κομμάτι στον σατανισμό στην Αμερική σήμερα. Ένα από τα τελευταία μέρη αυτού του τμήματος έδειξε γυναίκες που ήταν σατανίστριες και προφανώς έγκυες. Είπαν ότι γέννησαν αυτά τα μωρά με το ρητό σκοπό να θυσιάσουν τα βρέφη τους στον Σατανά.  
Στο παρακάτω βίντεο, ο Francis Schaeffer σας περνάει μέσα από τα βήματα που έχουν επανασχεδιάσει τον Ανθρώπινο Αγώνα και μοιράζεται μαζί σας πώς η NWO και ο Σατανάς έχουν καταναλώσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة