Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : ΠΡΟΣΟΧΗ : Η υπερβολική χρήση των προφητειών βλάπτει σοβαρά την “Πνευματική. ---ScRaBBlE

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και η “κουτσή Μαρία” εμφανίζει μία “προφητεία ” χωρίς να ξέρουμε την προέλευση της ,ούτε το ποιόν του “Προφήτη ” ,την αναρτούμε όπου βρούμε ,βέβαια πέφτουν βροχή τα “views’ στο “youtube” ή οπουδήποτε την ανεβάσουμε .

Αρκεί να συνοδεύεται με την λέξη “προφητεία” και είναι σίγουρα τα κλικ και το ενδιαφέρον του κοινού ανεβαίνει κατακόρυφα ,το αντικείμενο των συζητήσεων σε πολλά στέκια ανάμεσα σε μεσήλικες γυναίκες και άνδρες είναι “οι προφητείες ” .Αυτό βοηθάει στο ότι ο κόσμος έστω και έτσι, αρχίζει από “φόβο ” και έχει την πρώτη του επαφή με την Θρησκεία έστω και από συμφέρον μπας και προλάβει τα Super Market ανοιχτά ,μετά τα πράγματα κυλούν μόνα τους ,δεν τους δίνει και τόση σημασία γιατί αρχίζει και μπαίνει στον δρόμο του Θεού η πίστη του ενισχύεται και δεν φοβάται πλέον ,”ουδέν κακόν λοιπόν αμιγές καλού”.

Εντάξει να μιλάμε ,να θυμόμαστε τις προφητείες και να προσπαθούμε να τις καταλάβουμε , Φωτισμένων Αγίων όπως ο “Κοσμάς ο Αιτωλός ” που στα χρόνια της τουρκοκρατίας ήταν κάτι σαν “φύλακας” της πίστης μας ,γυρνώντας από χωριό σε χωριό ,τότε δεν είχε internet και κήρυττε το λόγο του Θεού έχοντας το χάρισμα να προφητεύει και να θαυματουργεί ,όπως και ο Άγιος Παΐσιος σύγχρονος μας και όπως πολλοί Θεοφόροι οι οποίοι όμως δεν είχαν όλοι το χάρισμα της προφητείας ,πρόρρησης .
Αν διαπιστώσετε την έμμονη σας με τις προφητείες να μην μειώνετε, τότε απλά είσαστε εθισμένοi και δεν έχετε πλησιάσει όσο πρέπει τον Χριστό ,με λίγη υπομονή όμως και δουλειά θα ξεπεράσετε και αυτόν τον “πειρασμό”
Να θέλετε να γνωρίζετε τα γεγονότα για να προετοιμαστείτε ” υλικά ” ,μόλις καταλάβετε ότι η ανάγκη για προετοιμασία είναι ” Πνευματική ” τότε “λυθήκατε “…
Κάποιες βασικές προφητείες για “Πνευματική τροφή ” όχι για να τρέξετε στο super market .
Έχουμε αρχικά τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να προφητεύει στο Ευαγγέλιο σε μία καταπληκτική απόδοση από τον Γρηγόρη Βαλτινό Στο 51:00 λεπτό ( Αρχή ωδίνων )
Λόγια του Χριστού από το Ευαγγέλιο του Ματθαίου

Ενώ προγενέστερα έχουν αναφερθεί Προφήτες για την έλευση του Μεσσία ,τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την σταύρωση έχουν λεχθεί σε προφητείες της παλαιάς Διαθήκης αιώνες πριν την πραγματοποίηση τους .
Για παράδειγμα ο Προφήτης Δανιήλ ,που προφητεύει και για την έλευση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τα κατορθώματα του 300 χρόνια πριν γεννηθεί !!!! και που αναφέρεται σαν Βασιλιάς των Ελλήνων .
ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ – ΔΑΝΙΗΛ [ΠΔ] [ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ] [AUDIO BIBLE]

Η αποκάλυψη η “μητέρα ” των προφητειών που όσο και να θέλουμε να την μεταφράσουμε ,είναι ένα θείο κείμενο που προφητεύει τα μελλούμενα ,αλλά μόνο οι Θεοφόροι Πατέρες της Εκκλησίας μας έχουν την δυνατότητα της αντίληψης της και όχι οποιοδήποτε “τεχνοκράτης” όσα και terrabytes γνώσεων να έχει ..
ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ [ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ] [AUDIO BIBLE]

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Η “ΑΛΗΘΕΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ
Η υπερβολική χρήση των προφητειών βλάπτει σοβαρά την “Πνευματική ” μας υγεία και θέλει προσοχή .Το μόνο που θα μας προκαλέσει είναι φόβο ,εθισμό και τέλος πανικό αν ακούσουμε κανέναν δυνατό κρότο …
Οι προφητείες είναι “ξυπνητήρι ” της συνείδησης μας ,για να ξυπνήσουμε από τον “Πνευματικό ” μας λήθαργο
Δεν είναι για να γίνουμε δημοφιλείς στις παρέες μας ,ούτε για να αυξήσουμε τα “views “και τα “like”
Είναι πολύ σημαντικό το θέμα που περιέχουν, για να παίζουμε μαζί του ,όλοι μας ας σοβαρευτούμε και ας οργανωθούμε με Αγάπη μεταξύ μας ,αλληλεγγύη και πάνω από όλα ταπείνωση από τον πρώτο έως τον τελευταίο και ας αντιληφθούμε ότι ίσως χρειαστεί να θυσιάσουμε και την ΖΩΗ μας πλέον για τον ΧΡΙΣΤΟ στο μέλλον ,γιατί κανένας μόνος του δεν θα τα βγάλει πέρα σε αυτά που έρχονται .
Καλό Αγώνα
Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας
antinarc@india.com
triklopodia.gr
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة