Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : Η “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ” ΝΟΡΒΗΓΙΑ : ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ή ΚΟΛΑΣΗ ; ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ. ---ScRaBBlE

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην Τρικλοποδιά το άρθρο
Έλληνας ανειδίκευτος εργάτης στη Νορβηγία με μισθό 8.000 ευρώ τον μήνα!
στο οποίο λίγο πολύ εκθειάζεται ο νορβηγικός παράδεισος και η οργανωμένη χώρα, που ονομάζεται Νορβηγία σε αντιδιαστολή με την Ψωροκώσταινα, που με τις φιλότιμες προσπάθειες των πολιτικών της έχει καταντήσει τριτοκοσμική χώρα με εργασιακό μεσαίωνα.

Καλά και άγια όλα αυτά αλλά κάπου στο τέλος ο συμπατριώτης μας (που έχει μεταναστεύσει εκεί)

αναφέρει: “Φανταστείτε ότι εδώ τα παιδιά μέχρι και την 3η Δημοτικού δεν κάνουν μαθήματα, αλλά μόνο αθλοπαιδιές και εικαστικές δραστηριότητες, ενώ μεγαλώνοντας μαθαίνουν έως και τέσσερις γλώσσες και το πιο σημαντικό είναι ότι τους παρέχεται η δυνατότητα να εργαστούν αποκλειστικά πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους”.
Και αναρωτιέμαι: Και είναι καλό αυτό; (Το ότι χαζολογάνε μέχρι τη Γ’ Δημοτικού;) Ή μήπως το πολυδιαφημιζόμενο εκπαιδευτικό σύστημα της Νορβηγίας μπάζει από παντού και προορίζεται για κρετίνους; Την απάντηση μας τη δίνει ο Κων/νος Οικονόμου (δάσκαλος – συγγραφέας), οπότε, ας δούμε και μιαν άλλη άποψη σχετικά με το νορβηγικό παράδεισο:
http://aktines.blogspot.com/2015/06/blog-post_414.html
Στην Κόλαση της Νορβηγίας [Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη]
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Ρωσίδα δασκάλα με ένα γιο από τον πρώτο της γάμο ξαναπαντρεύτηκε Νορβηγό και έκανε και δεύτερο γιο. Ισχυρίζεται αφενός, ότι η Νορβηγία δεν έχει αναπτύξει τις επιστήμες αλλά επειδή εργάστηκε και ως δασκάλα στη Νορβηγία καταθέτει την άποψή της για το εκπαιδευτικό σύστημα:
Χαρακτηρίζει το νορβηγικό σχολείο “φτιαγμένο για διανοητικά καθυστερημένους”, αφού στο δημοτικό σχολείο οι δάσκαλοι οφείλουν, να διδάξουν στα παιδιά το αλφάβητο, έως 13 ετών να μάθουν να μετράνε και να διαβάζουν τις ετικέτες των τιμών στα καταστήματα. Απαγορεύεται το διάβασμα μεγαλόφωνα στην τάξη, επιτρέπονται μέχρι δύο ασκήσεις μαθηματικών την ημέρα ενώ δεν υπάρχουν μαθήματα λογοτεχνίας, ιστορίας, φυσικής, χημείας, φυσικής επιστήμης. Υπάρχει μόνο μια μορφή “μελέτης περιβάλλοντος”, όπου τα παιδιά μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές. ΄Οσο για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο απλά γνωρίζουν, ότι υπήρξε.
Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνας, έχοντας κάνει μαθήματα για δύο χρόνια στο ρωσικό σχολείο, στη Νορβηγία ήταν σαν ένα παιδί θαύμα και ως την 7η τάξη, δε χρειαζόταν, να διαβάζει τίποτα.
Επιπροσθέτως, η μελέτη στο σπίτι απαγορεύεται δια ροπάλου και στους τοίχους των σχολείων, υπάρχουν ανακοινώσεις, που γράφουν: Εάν οι γονείς σας επιβάλουν να κάνετε τα μαθήματα, καλέστε στο [τάδε] τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς”!!!
ΣΥΣΤΗΜΑ BARNEBARN: Πώς θα “ελευθερωθούν” από τέτοιους καταπιεστικούς γονείς; Απλούστατα! Μέσω του συστήματος Barnevarn, το οποίο αφαιρεί την κηδεμονία παιδιών από τους βιολογικούς τους γονείς και την αναθέτει σε αναδόχους !!!
Μετά από έξι χρόνια παραμονής της Ιρίνα στη Νορβηγία ήρθε η ώρα να μάθει για το περιβόητο σύστημα “Barnevarn”. Εν τω μεταξύ είχε χωρίσει από το Νορβηγό σύζυγό της και κάποια φορά εκείνος πήρε το μικρό γιο μαζί του για μια εβδομάδα. Όταν επέστρεψε ο μικρός της παραπονέθηκε, ότι η θεία και ο θείος του, συγγενείς του πατέρα του, τον πόνεσαν στο στόμα και στον ποπό! Η Ιρίνα γνώριζε μια νορβηγική λαϊκή παράδοση, που έλεγε, ότι οι συγγενείς εξ αίματος μπορούσαν, να σχετίζονται ερωτικά με παιδιά: αγόρια και κορίτσια!
Πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να την ανακρίνουν για έξι ώρες, τελικά να τη θεωρήσουν ακατάλληλη μητέρα και να αναθέσουν και τα δύο παιδιά της σε ανάδοχες οικογένειες. Η Ιρίνα αντιλήφθηκε, ότι ουσιαστικά η π@ιδεραστία δεν θεωρείται έγκλημα στη Νορβηγία (αλλά και σε άλλες “πολιτισμένες” χώρες)! Για να μην τα πολυλογώ, μετά από ένα Γολγοθά, που περιελάμβανε και εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική η Ιρίνα κατόρθωσε, να πάρει μόνο το μεγάλο της γιο και να φύγει για τη Ρωσία.
Ας δούμε όμως μερικά πράγματα σχετικά με το περίφημο σύστημα BARNEBARN: Επισήμως υποτίθεται, ότι είναι ένα σύστημα προστασίας παιδιών από “ακατάλληλους” γονείς. Ποιοι όμως είναι γι’ αυτούς ακατάλληλοι γονείς; Πάντως όχι οι αλκοολικοί, ναρκομανείς, εγκληματίες, αυτοί που κακοποιούν το παιδί τους. Αλλά τότε;
1) Όσοι προσπαθούν, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με χριστιανικές αρχές!
2) Όσοι τα βάζουν, να μελετούν στο σπίτι!
3) Όσοι τα μαλώνουν υψώνοντας τον τόνο της φωνής τους!
4) Όσοι τα αναγκάζουν, να πλένουν τα χέρια τους πριν το φαγητό!
5) Μια μάνα, που κλαίει, γιατί τότε θεωρείται ψυχοπαθής!
6) Κάποιος, που θα πει στο παιδί του: “Θα σε σκοτώσω βρε!”
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ BARNEBARN: Σύμφωνα με την Ιρίνα “κατά παραγγελίαν”! “Σας άρεσε εκείνο το γαλανομάτικο ρωσάκι και θέλετε να το πάρετε για αναδοχή, τότε καλέσετε τη Barnevarn και πείτε: “είμαι έτοιμος, έχω ένα μικρό δωμάτιο για το παιδί …” αναφέροντας το όνομα του παιδιού. Και θα σας το παραδώσουν αμέσως”. Συνεπώς, πρώτα βρίσκεται η ανάδοχη οικογένεια, και στη συνέχεια με μια δικαιολογία αποσύρεται από τους βιολογικούς γονείς “κατόπιν παραγγελίας” το παιδί!
ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ: Παιδιά από οικογένειες μεταναστών και μη φανταστείτε μουσουλμάνους μετανάστες σαν αυτούς, που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας! Αναφέρομαι σε Χριστιανούς μετανάστες, που προέρχονται από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ (Ρωσία, Πολωνία κλπ.) Από οικογένεια Πολωνών (Χριστιανών) είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια και των πέντε παιδιών τους και τα είχαν δώσει σε ανάδοχες οικογένειες! Πάντως τα περισσότερα παιδιά είναι ρωσικής καταγωγής! Άμεση συνέπεια; Κάθε μήνα στη Νορβηγία αυτοκτονεί μια ρωσίδα γυναίκα!
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ “ΞΕΝΑ” ΠΑΙΔΙΑ: Πάντα οικογένειες Νορβηγών, που δεν υπάρχει πρόβλημα, αν είναι ομοφυλόφιλοι ή π@ιδεραστές ή έχουν οποιοδήποτε είδους βίτσιο, π.χ. σαδιστές! Τα κίνητρα είναι τα εξής:
α) “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!”, αφού κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10 χιλιάδες Κορόνες Νορβηγίας το μήνα [1100 ευρώ] για κάθε ένα θετό παιδί!!! Αν μάλιστα το παιδί είναι ανάπηρο τότε μπορούν να πάρουν πολύ μεγαλύτερες επιδοτήσεις.
β) Δυστυχώς, από ό,τι έχει βγει στη φόρα τα περισσότερα από τα παιδιά που πηγαίνουν σε ανάδοχες οικογένειες κακοποιούνται είτε φυσικά είτε σεξουαλικά!!! Εξ ου και οι “αυτοκτονίες” νηπίων. Πολλά παιδιά έως 7 ετών πεθαίνουν στα χέρια των σαδιστών αναδόχων γονιών και ο θάνατός τους αποδίδεται σε “αυτοκτονία”!
ΚΑΛΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η BARNEBARN ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ; Φυσικά και γνωρίζει αλλά δεν ενδιαφέρεται. Τουναντίον μάλιστα! Αφού κάθε υπάλληλος της Barnevarn λαμβάνει από τον κρατικό προϋπολογισμό ένα μεγάλο μπόνους για κάθε “διάσωση” παιδιού, στην οποία προβαίνει δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για το “λειτούργημά”του! Οπότε κι εδώ πάλι “το χρήμα είναι Θεός και αγοράζει συνειδήσεις!” Τι πρωτότυπο!!! Το νορβηγικό κράτος δίνει μυθικά βραβεία και μπόνους σε δικηγόρους, σε υπαλλήλους της επιτροπείας, σε δικαστές, σε ψυχολόγους, σε ψυχιάτρους, σε ανάδοχους γονείς, σε εμπειρογνώμονες για κάθε “κατασχεθέν” γαλανομάτικο μωρό.
ΓΙΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ; Νορβηγική εφημερίδα με πηχαίο πρωτοσέλιδο έγραφε: “Το ένα πέμπτο των παιδιών στη Νορβηγία έχει “διασωθεί” από τους γονείς τους”. Συνεπώς περί τα 150 χιλιάδες παιδιά ζουν πλέον όχι στο σπίτι με τους βιολογικούς τους γονείς, αλλά σε μοντέρνα άσυλα, δηλαδή φυλακές οικογενειακού τύπου.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: Και όμως! Τελικά αποδεικνύεται, ότι στη Νορβηγία υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα, ποσόστωσης για την απομάκρυνση των παιδιών από τους γονείς τους.Τα όργανα “προστασίας παιδιών” ανταγωνίζονται για την υλοποίησή του και οι παραδοσιακές οικογένειες βιώνουν ένα πογκρόμ! . Και το σύστημα αυτό δεν είναι κατά αποκλειστικότητα νορβηγικό αλλά και στη Σουηδία κατασχέθηκαν μέσα σε ένα χρόνο 300.000 παιδιά ενώ ανάλογα συστήματα υπάρχουν στη Γερμανία, τη Φινλανδία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ν. Ζηλανδία κλπ., κλπ.!
Και ναι! Υπάρχουν αντιδράσεις τόσο από ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσο και από οικογένειες που υπέφεραν από το σύστημα Barnevarn αλλά και από τα ΜΜΕ, αλλά συνήθως πέφτουν στο κενό, επειδή από την άλλη πλευρά το χρήμα ρέει άφθονο και το κράτος είναι παντοδύναμο!
Και ενώ τα παραπάνω θα ήταν αρκετά, για να κατανοήσουμε, ότι ο “παράδεισος”, που ονομάζεται Νορβηγία τελικά δεν είναι τόσο παράδεισος, όσο θέλουν, να μας τον παρουσιάζουν, ας αναφέρουμε και 5-6 άλλα πραγματάκια, που καταδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την ηθική κατάπτωση της “πολιτισμένης” αυτής χώρας:
1) Ο υπουργός παιδείας δήλωσε, ότι είναι ομοφυλόφιλος (περί ορέξεως…) και … κρατηθείτε! ότι θέλει όλα τα παιδιά της χώρας, να γίνουν σαν κι αυτόν!
2) Γονείς, γιατροί και νηπιαγωγοί οφείλουν, να διδάξουν στα παιδάκια έρωτα διαφορετικών ειδών καθώς και αυνανισμό!
3) Το νεογέννητο πρέπει, να επιλέξει φύλο: γκέι, λεσβία, τραβεστί, τρανσέξουαλ, κλπ…
4) Η χώρα έχει νομιμοποιήσει 30 είδη μη παραδοσιακού γάμου!
5) Το παιδί από 7 χρονών μπορεί, να αλλάξει φύλο!
6) Στα νηπιαγωγεία προωθείται η ομοφυλοφιλία με παραμύθια του τύπου: “Βασιλιάς και βασιλιάς” και “Ομοφυλόφιλα παιδιά”!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ” ΧΩΡΑ! ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ, ΝΟΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!
Εν κατακλείδι και για να μη μακρηγορώ: Αν σκεφτείτε: Ωραία! Και τι μας ενδιαφέρει εμάς, τι γίνεται στη μακρινή Νορβηγία; θα απαντήσω:
Όπως προαναφέρθηκε αυτά τα εξωφρενικά δε γίνονται μόνο στη Νορβηγία αλλά και σε άλλες “πολιτισμένες” χώρες και τα προεόρτια τα βλέπουμε ήδη και στην πατρίδα μας: από τη μια με την υποβάθμιση της παιδείας, που έχει ως στόχο τη δημιουργία κρετίνων, μιας αυριανής γενιάς, που δε θα σκέφτεται, δε θα αντιδρά, δε θα επαναστατεί, ότι και να της επιβάλουν! Από την άλλη με την ψήφιση για αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια!
Και, αν τους αφήσουμε, μην αμφιβάλλουμε καθόλου, ότι το πράγμα θα έχει και συνέχεια! Και ότι μπορεί και στην πατρίδα μας αύριο μεθαύριο, να εφαρμοστεί το νεοταξίτικο σχέδιο της αρπαγής παιδιών από τους βιολογικούς γονείς τους, απλά και μόνο, επειδή εκείνοι κάνουν το αίσχιστο έγκλημα, να τα αναθρέφουν χριστιανικά!
Τέλος, για να επανέλθω στη συνέντευξη, που παραχώρησε ο συμπατριώτης μας στο “Πρώτο Θέμα” και επειδή είμαι υποψιασμένη μέχρι αηδίας:
ΟΚ! Ο άνθρωπος περιέγραψε την εμπειρία του και το πόσο καλές είναι οι εργασιακές συνθήκες στην “πολιτισμένη” χώρα του Βορρά, που όπως προανέφερα μεγαλώνουν τα παιδιά χωρίς Χριστό και μέσα σε κάθε είδους ανωμαλία!
Το “Πρώτο Θέμα” όμως, τι ζόρι τραβάει; Ποιος είναι ο σκοπός παρουσίασης της εν λόγω συνέντευξης;
Επιθυμεί απλά φέρνοντας στο προσκήνιο τον εργασιακό νορβηγικό παράδεισο, να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα στη χώρα μας;
Ή μήπως διαφημίζοντας τις συνθήκες, που επικρατούν εκεί θέλει, να ωθήσει ακόμα περισσότερους συμπατριώτες μας προς τη μετανάστευση, λες και είναι λίγοι όσοι ήδη έχουν πάρει των ομματιών τους και έχουν κινήσει για άλλη γη άλλα μέρη;
Μήπως σε αγαστή συνεργασία με την πολιτική εξουσία επιχειρεί, να μας “ανοίξει τα μάτια” για τους παραδείσους, που υπάρχουν γύρω μας, ώστε, να τους αδειάσουμε τη γωνιά και να διευκολύνουμε την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από τις “φυλές του Ισραήλ”, που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας;
Επομένως, μήπως και εμείς οφείλουμε, να αντισταθούμε με κάθε μέσον στη μετανάστευση τη δική μας αλλά και των παιδιών μας και να επιμείνουμε με πείσμα ελληνικά;
Λέω, μήπως;
Εν κατακλείδι, ας έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας δεκατέσσερα και ας είμαστε καχύποπτοι όσο δεν πάει για όσα ακούμε ή διαβάζουμε στα συστημικά ΜΜΕ! Και πάνω από όλα, ας έχουμε το νου μας στα παιδιά μας και στα όσα “προοδευτικά” τους πασάρουν στα σχολεία! Ας θυμηθούμε το Νικ Ροκφέλερ, που παραδέχτηκε, ότι το φεμινιστικό κίνημα οργανώθηκε από αυτούς, για να βγει η γυναίκα στην αγορά εργασίας και να πάψει, να αναθρέφει τα παιδιά της! Ας δούμε, ότι αυτό προωθείται ακόμα περισσότερο στις μέρες μας με τα ολοήμερα σχολεία, που “εξυπηρετούν” τους γονείς, που στον αγώνα για την επιβίωση μπορεί, να κάνουν και δυο δουλειές ο καθένας!
Και βέβαια, ας (προσ)ευχηθούμε, να μη δούμε στη χώρα μας ένα σύστημα ανάλογο με αυτό της Barnevarn!
Μήπως γι’ αυτό προφητικό ποίημα λέει:
Το νου σας στα παιδιά σας , σφιχτά στην αγκαλιά σας , Άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας .»
ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.
triklopodia.gr
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة