Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Spiegel ---ScRaBBlE

De gracht is een spiegel, dat zie je niet zo vaak in Den Helder. Mooi en een dankbaar mijmeronderwerp.
De wereld spiegelt je zoals je op dit moment bent, niet alleen door een glad grachtoppervlak, maar je beschouwt al snel de wereld door de ogen van je stemming. Ben je moe en geïrriteerd, dan is zon vaakl te schel en te schitterend, ben je vrolijk, dan is een zonnige dag een perfecte aansluiting bij je gevoel, enzovoort.
Dus je kunt het ook proberen om te draaien; kom je niet al te heppie je bed uit, kijk dan eens even naar het ontwaken van de dag met zijn prachtige tinten en verwelkom de zon als je verwarmer en licht, dan werkt het juist als een moodopheffer.
Die spiegel weerkaatst mijn prettige gevoel van vandaag  en al zou het straks windkracht 7 worden, met regen en diepgrijze wolken, dat beeld van die mooie ochtend zal ik meedragen vandaag.
 Ben je niet stralend wakker geworden en is het grijs en grauw? Kun je het als een vertolking van je gevoelens zien, maar ook als prachtige kans om kleur en warmte toe te voegen.
Het komt erop neer dat we alles interpreteren en dat je dat op een negatieve en op een positieve manier kunt doen. De werkelijkheid mag je inspireren en troosten , bevestigen en tegenspreken. Alles mag!
Wat voor jou werkt bepaal je zelf. Besef alleen dat je geen speelbal bent van je gevoelens en dat de buitewereld er nog een extra schopje tegen kan geven, het hangt af van de betekenis die wil geven en het kan dus altijd zijn wat je wilt.
Kletsnat door de regen? Lekker droog en warm worden daarna, je zelf beklagen, erom lachen, het als een nieuw schoon begin zien, alles is mogelijk.
De natuur is een magisch iets, maar de processen in je hoofd ook.


---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة