Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Superweer ---ScRaBBlE

Hoe heerlijk is het om met driekwart broek en een hempje, op sandalen  rond te tuffelen. Het is zeer aangenaam met koele ochtenden en niet te hete middagen. In de schaduw buiten, zelf gecreerd met een grote lap stof opgehangen aan de rand van mijn afdak, is het heel goed toeven met wat lektuur en een verfrissing. En dat gebeurt volop. Dit weekend barst ook nog eens Pinkpop los, en al zijn er ook minder interessante artiesten bij, er is genoeg te genieten, desnoods via een tablet!
Praatmaatje komt en misschien maak ik later een ritje, het lijkt wel vakantie en ik woon ook in een schitterende omgeving.
Er zijn vlierbloesems om te verzamelen, om het zomergevoel lang te bewaren. Ik droog ze alleen, voor thee, want je kunt prima vliersiroop kopen en dat bespaart veel werk.
Die geur.........droom droom.
Kat Koekie is blij als ik ook naar de tuin ga, dan kan hij van buiten genieten en mij, zijn favoriete mens, goed in de smiezen houden. Gisteren was ie even een half uurtje alleen op stap en prompt had hij geprobeert de witte delen van zijn vacht een ander kleurtje te geven. Donkergrijs! Heeft ws in een hoop zand liggen wentelen. Ik moest heftig kammen en borstelen om hem weer herkenbaar te maken, maar dat vindt hij zeker geen straf, want aandacht.
Teigetje, die andere wit-zwarte donder, heeft niet veel meer fatsoen en komt ook geregeld verfromfraaid en snerig naar huis. Voor middelbare katten zijn ze nog heel erg jonge onderzoekers en vrijerig als kleuters. Het staat ze goed.
Ook dit is hun weertype, veel plezier en veel lui dutten.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة