Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

terug naar de gewoonheid ---ScRaBBlE

En toen was het weer zaterdag. Sommige weken vliegen, anderen glippen door je vingers en deze afgelopen week was van het laatste. De hitte (hier maar een paar dagen) had grote impact en ik had evengoed nogal wat afspraken en dat het huis van D werd ontruimd gaf toch nog even een bittere nasmaak. Hij is nog geen twee maanden dood en nu al is veel van zijn bestaan weggeveegd.
Ik lijk een tuinman te hebben gevonden en de gesprekken met I zijn een vreugd en doen me deugd.
Nu de temperaturen hier genormaliseerd zijn en ik een beetje bijgekomen ben van blaas en andere tegenslagjes kan het leven weer opgepakt worden.
Vanmorgen dus de markt waar fruit, kaas en vis werd gescored en een portie frisheid van het rijden met wind en ochtendkoelte.
De maand loopt ten einde en de herfst nadert een beetje.
Het was een heftige zomer, toch wel. Ik probeer zonder al te veel zelfdwang  mijn zaakjes op de regel te krijgen en de emoties als wolkjes voorbij te laten gaan. Kijk ernaar, en constateer dat ze voorbij gaan zonder dat je mee hoeft te drijven.
Ik zit nog een beetje in een tussengebied net als het seizoen, nog wat van het een en al wat van het ander, maar duidelijk is het niet helemaal. Komt vanzelf wel, als je het de kans geeft, zoals veel in het leven uiteindelijk  op zijn plaats valt uiteindelijk. Interessante processen en boeiend om mee te maken.

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة