Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Weer een kraal ---ScRaBBlE

Gitermiddag reeg ik weer een prachtige kraal aan mijn levensketting. Het was een geweldige rit, de zee geurig en rustig, de Grafelijkheidsduinen bespikkeld met Grote Parasolzwammen. De Harmplassen zijn weer zoals ze horen te zijn, geen kabouterplasjes in veel zand, maar echte meertjes. De Noordduinen ook vol parasols en prachtig vergelend met hier en daar een duinroosje in nabloei. Terug naar Mariendal, waar al snel de eerste rood-met-witte-stipjes stoelen in zicht kwamen. Prachtig, echt een geweldig paddestoelenjaar ik reed door naar een stukje Kanoroute en waar ik op hoopte kwam uit, volop reuzenbovisten en ja ook omgeschopten, zodat ik twee kinderhoofdjes meenam om lekker op te peuzelen.Weer de steven naar Mariendal om daar over te steken naar ons bos : de Donkere Duinen. Alle paddestoelen paraat, weer Vliegenzwammen, stuifzwammen, boleten, russula's en nog veel meer, ik ben geen grote specialist en herken niet alles. Daarna terug naar de Grafelijkheidsduinen en op een bankje zowaar vriend M met een kennis. Heb er lang zitten bijpraten, lekker in het zonnetje. Ik vertrok om 1 uur, en kwam om half zes pas thuis, geheel vervuld.
Ik had nog de helft van de Toko-maaltijd van de dag tevoren, zo opgewarmd en smakelijk gesnaveld. Wat een zalige middagje was dat.
En vanmorgen komt praatmaatje I, zodat er weer gebabbeld gaat worden. Vanmiddag maar eens rustig bijlezen en wat extra rust pakken, want ik wil het lijf niet uitwonen.
Zo blij met het leven!
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة