Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Andere wereld ---ScRaBBlE

Nu het weer te behappen temperaturen geeft, is mijn wereld  een stuk groter geworden. In plaats van minimaal aktief overleven op de bank, met twee ventilatoren aan, naar lekker rommelen in huis , scootritjes en slapen onder een dekbed. Wat een verschil!
Gisteren ging ik de leenscoot uitlaten, ook om even beter kennis te maken met het ding. Ik keerde de steven richting rommelmarkt en bekeek daar wat zooi, zonder iets te kopen, Nam het groene fietspad richting Mariëndal en de duinen en genoot van de zon en de wind en het nog zuchtende groen en geel langs de route. De duinen, de krimpende Harmplassen, de dijk, en het was aangenaam warm, zonder gezinder.De scoot rijdt goed en blijkt een vernieuwde versie van een vroegere scoot, redelijk prettig rijden, maar minder robuust en stabiel dan mijn eigen model. Enfin ik red het er prima mee, voorlopig.
Thuis lekker wat eten en lezen en rommelen en toen de ontknoping van de Tour.
Het is klaar voor de mannen, het was mooi. En spannend. En ik verwelkom mijn middagen terug.
En als kers op de taart de eerste Zomergast, Romana Vrede, een bijzondere vrouw, die een heel eigen levensvisie heeft. Boeiend, al was de dialoog soms stroef omdat zij weigerde in de normale vlotte conversatiemodus te staan, maar dat zorgde wel voor meer diepgang dan meestal.
Goh wat een fijn dagje weer.
En ondanks een wat overprikkelde blaas, ben ik er weer helemaal, geen langdurig herstel, maar hup  meteen weer in de fijne stand.
Wat zou er te mopperen zijn? Niks toch?

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة