Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Bloot ---ScRaBBlE

Als je je ego beter wil beheren is het belangrijk het ego-gedrag in al zijn vormen te herkennen. Jezelf bestuderen eigenlijk. Kijken wat voor streken dat ego levert. Als je dat kunt observeren krijgt het de vorm die het is. Jij bent je ego niet, maar vaak laten we ons erdoor regeren. Dan verdwijnt de kern van wat je bent achter een van de vele maskers van het ego. Identificatie met egoaspecten maakt dat jij erachter verdwijnt, dat je verder van jezelf af komt te staan. Je bent het niet echt. Zodra je het ego aan banden legt, in plaats van dat het jou leidt, wordt je wel echt en dat kan een hele ontdekking zijn. Soms is het zelfs schrikken om jezelf zo bloot te zien, ontdaan van maskers, verhalen, onvrije wil.
Meestal komt er een mooier en authentiek mens te voorschijn, maar het ziet er anders uit dan je dacht. Dat kan eng zijn, onveilig aandoen, maar je went er wel aan. Het zal vrijer voelen, veel lichter, want verlost van kilos bagage die je meesleepte. Het kost minder energie om zonder overtolligheid verder te gaan. Om je over te geven aan achtheid is best een proces en helemaal klaar ben je er nooit mee. Ego kan verslavend werken en in nieuwe vormen opduiken.  Het blijft op je loeren.
Maar je kunt het leren herkennen en terug in zijn hok sturen. Vrijheid kun je bereiken.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة