Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

De eerste ---ScRaBBlE

Ja, vandaag is het de eerste april, maar ik ben niet meer zo erg van de kikker-in-je-bil grappen. Ik ga straks lekker even naar de markt en op bezoek bij een buurtslager die ook bio-vlees verkoopt.

Verder ga ik nasudderen van de heerlijke tocht van gisteren.
Het was de eerste kanoroutetocht van het jaar. Langs de dijk zag ik twee wulpen aan het water, dat zie je niet elke dag. Net als twee zeehonden spotten, hetgeen toch altijd weer als een kadootje voelt.
De duinen in, nog meer bloeiende narcissen en nu ook hyacinten op het oude vuilnisbeltgedeelte. Het leek wel klein Keukenhof. Door naar Julianadorp met inmiddels toch stralende zon. En dan rijd je opeens tussen sleedoorns in bloei en overal kleurige bollenvelden. Zacht (een graadje of 15) werd het hier en de meegebrachte thee met banaan smaakten heerlijk. Nu kwam ik  bij Mariendal uit, en daar werd de eerste kofferbakmarkt gehouden. Kijken, niet kopen, is altijd geinig. Op naar de stad en meteen even bij de beste visboer langs, die tegenwoordig zelf van alles inlegt. Zure eitjes en worst en een heerlijke zalmsalade gescoord en uiterst tevreden naar huis.
In de tuin trof ik weer de klusbuum, die niet alleen het in de wegzittende deel van een esdoornstomp (en wortels) een koppie kleiner heeft gemaakt, maar ook een verzakte betonnen tuinmuur weer recht heeft gemaakt. Nu kan de nieuwe poortdeur er in en een stukje houtschutting gerenoveerd zodat ik weer knap erbij zit. En dat met grotendeels gratis arbeidstijd, geweldig!
Vandaag kouder, meer kans op regen, maar die zalige rit neemt niemand me meer af!

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة