Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Dodenlijst ---ScRaBBlE

Vorig jaar schrok iedereen van de lange lijst bekende doden die de helden uit hun jeugd waren geweest. Prince, Bowie en Cohen als grote superhelden.
Dat zal alleen maar doorgaan. Er zijn steeds meer van onze muzieklijsten die het loodje leggen, soms als direct gevolg van hun turbulente leven, andere indirect of gewoon volgens de wetten van de statistiek.
Vanmorgen las ik dat de fantastische zanger Al Jarreau ook overleden is, het lange touren was teveel geworden. Weer een mooie herinnering geworden.
Ook werd ik gister overvallen door het verlies van een goede kennis uit mijn hippietijd.
Haar man, die ik nog veel beter kende, is al een aantal jaren terug gesneuveld. Het was een bijzonder stel. Hij in de jaren zestig/zeventig een hippie met een lange baard en lang haar, altijd een djebella aan en volop experimenterend met de drugs die er toen waren. Hij tyrouwde met een prachtige Francaise en ze kregen twee mooie meisjes. Helaas bleek de Francaise geestesziek en dat leidde tot een scheiding  met veel drama.
Er kwam een nieuwe dame in beeld, ze was niet zo'n mooi plaatje van buiten als de eerste vrouw, maar van binnen een prachtige sterke vrouw. Ze haalde de verdwaasde vader en zijn twee kinderen binnen en verzorgde ze goed. Wist pa op het rechte pad te krijgen en samen kregen ze nog twee zonen. Toen de eerste vrouw erg ziek bleek te zijn, werd ze in huis gehaald en verzorgd tot haar dood. Ook pa bleek op een gegeven moment kanker te hebben en is nog jaren liefdevol door haar verzorgd tot hij overleed een jaar of zes terug. Afgelopen jaar verhuisde ze naar een leuk kleiner huisje in de binnenstad en nu is ze er plotsklaps niet meer. Goh wat een bewonderenswaardige mens.
Er vallen steeds meer mensen weg waarmee ik een stukje leven gedeeld heb, dat is de tol van onze leeftijd en het zal alleen maar erger worden, ben ik bang.  Zo woon je steeds meer in een kennissenkring die uit herinneringen bestaat en zijn ook de posters van vroeger op je kamer, nu niet meer levend, maar eerbetonen.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة