Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Facebook Samaritanen ---ScRaBBlE

Wat geweldig toch, gisteren plaatste iemand een berichtje over dakloze W die nu meestal alleen aan de dijk zat. Alex heeft een nieuwe stek en trekt zich meer terug en W zat vaak moederziel alleen met de twee honden. Er werd genoeg eten gebracht maar toch een plek was er via alle hulpinstanties niet voor hem. Gisteren echter barstte een FB hype los en werd Den Helder wakker. De berichten vlogen over internet en W kreeg twee tenten; 1 voor de honden en eentje voor hemzelf, eten kleding en men zocht naar een opvangplek. Die kwam. Iemand uit Friesland met kennelijk Nieuwediepse banden, kwam van over de Afsluitdijk om hem te halen en deed dat ook. W is vertrokken en dat is hem zo gegund. Hoop alleen dat er ook naar een permanente oplossing wordt gezocht en dat W echt geholpen wordt.
Het was kaal aan de dijk vanmorgen en er kwamen velen langs die W zochten, hoop dat hij nu gelukkiger wordt.
Ik ging even naar de markt en kocht twee broeken bij een met sluiting bedreigde modewinkel. Tja, hoop dat er wel wat terug komt want kon daar vaak goed slagen. Er liepen een Engels sprekende man en vrouw rond die de finale uitverkoop begeleidden. Hoop dat ook het personeel goed terecht komt.
Het lijf doet het weer steeds beter nu het koeler is en dat voelt heul goed. De bloedsuikers hebben hun horlepijp gestaakt en de galbulten trekken weg. Het hoofd is ook helder en ik ben er weer.



---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة