Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Goede timing ---ScRaBBlE

Het is een feit, mijn timing was de afgelopen dagen onberispelijk. Hoewel ik de Kanotocht donderdag of vrijdag had willen maken, kwam het er zaterdag pas van. Prima, achteraf, want het fietspad door de duinen zou eerder afgesloten zijn geweest, wegens opnieuw asfalteren van grote delen ervan.  Gisteren was het weer perfect en kijk eens vandaag; wind en regen. Dus gisteren was perfect.
Gisteren kreeg ik het bericht dat de vriendin met keelkanker, sinds een paar dagen haar PEG-sonde voor vloeibare voeding kwijt kon, omdat ze sinds een aantal weken volledig normaal is gaan eten, na anderhalf jaar slikproblemen. Dat is een heel mooi bericht, want ze voelt zich kennelijk weer aardig de oude en dat is haar zooo gegund.
Verder had ik weer contact met T, de buurman van vriend D. Een prettig contact met een wat mensenvreemd mens, die sterke autistische trekken blijkt te hebben en sociaal wat onhandig is. Maar een vriendelijk man die vrij open is.
Verder ontdekte ik een klein nest daklozen. Een man die ik al jaren ken, die twee honden zeer liefdevol opvangt en in een permanente oorlog met autoriteiten  en huisbazen in het bijzonder verkeert. Nu dus weer op straat. Hij zit elke dag met onze stadsnomade Alex bij de dijk op de trap. Wandelbuum trok zich ook hun lot een beetje aan. Hij vrijwilligt als kok bij een vlakbij gelegen Legerdesheilscentrum en zorgt dat er ook wat hun kant op komt. Grappig dat ik alledrie ken en een gezellig praatje met ze maak.
De timmerbuum is terug van een lange bootvakantie en heeft zijn eigen huis weer betrokken. Dit was een paar maanden "uitgeleend" aan jongere mensen van verderop, die hun huis aan het verbouwen zijn en de steeds hoger zwangere vrouw van het stel, was beter af met een tijdelijk gewoon huis.  Die zijn dus in  hun vrijwel klare huisje terug.
De buren aan mijn ander kant staan, na een aantal jaren samen, op het punt van trouwen. Komende vrijdag is de grote dag.
Zo gebeurt er toch nogal wat op zo'n rustig grachtje.
Vandaag geniet ik van mijn huisje van binnen, heerlijk beetje lezen en rommelen.
Ook goed getimed.


---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة