Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Katterig ---ScRaBBlE

Nog geen nieuws of vorderingen in de grafkwestie. Iets illegaals plaatsen is geen goed id. Het is een klein kerkhof (RK) en de beheerder scharrelt er veel rond en kent alle graven.  Het zou meteen verwijderd worden. Het is als een soort huisvredebreuk.  Nee, ik wacht even op een reaktie van een bestuurslid van deze vereniging.
Voelde me wel ziekig van dit verhaal en hield het rustig gisteren, al had ik wel mijn praatmaatje op bezoek en haalde biogroenten en vlees.
Vandaag is het wat koud en grijs buiten en hou ik een relaxdagje binnen, achterstallige lectuur, beetje opruimklusjes, administratie en vooral lief zijn voor mijzelf. Kortom het bekende werk, en even bijkomen van werkman in de tuin en door nicht die al haar onveiligheid verbergt achter hardheid. Het was een disfunktioneel gezin, D's zus en haar echtgenoten en kinderen. Maar nooit een excuus, wel een verklaring.
D had veel kunnen voorkomen door zaken beter te regelen. Dat ik probeer de zaak tot een bevredigend eind te brengen, is een redelijk voornemen. Maar als het niet zou lukken, is het geen wereldkrisis, tenslotte.

Nabrander; Heb het hele verhaal rustig nogmaals in een mail weergegeven en haar gestuurd. Wie weet. 

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة