Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Review ---ScRaBBlE

Ja hoor, het pakketje kwam en ik pakte het gretig uit. Het meeste zat in papier verpakt, enkele dingen in plastic/ cellofaan. Het viel op dat er geen bubbelplastic gebruikt was en dat alles keurig gestapeld was, zodat het niet door de doos kon zwerven. Ook zat er een klein zakje met een paar paaseitjes in, die ik niet kon laten liggen.
Het mooist zijn de boodschappennetjes van katoen en de kokosborstel voor allerhande klusjes. Dat zijn items die ik echt zeer waardeer wegens eenvoud en handig en eco.
De etenswaren zien er goed uit en ik ben tevreden. Wel is het bedrag wat je kwijt bent voor verzendkosten vrij fors, waardoor het niet goedkoop uitvalt in totaal.
Enfin leuk uitpakken!
De groententas is voor mij altijd een verrassing, omdat het elke week verschilt qua aanbod en zelfs op het laatste moment kan er iets aan de inhoud  gewijzigd zijn.
De yacon van laatst was voor mij nieuw en geslaagd, deze week alweer sla en aubergine, al komt de koolrabi wel erg vaak aan bod. Niet erg, want sinds ik regelmatig groenten puree maak komt dat ook wel op en wordt het qua smaak goed als je bv venkel, bleekselderij of pompoen bijvoegt.
Die puree bevalt goed. Ik maak resten op en varieer stevig met smaken. Het is vitaminerijk, smaakvol en makkelijk en een rest is ook prima te verwerken. En gezond en goed voor de stoelgang en vullend, vooral als je er ook wat peulvruchten door doet en wat rauwe groenten.
Gezondheid met lepels vol!
Vandaag praatmaatje en wat kleine klusjes. Het paasweekend start natuurlijk al met de Mattheuspassie, de echtie niet dat pompeuze tvspectakel. Geef mij maar Bach, het meest gedraaid naast The Stones en andere pop en rock hier in huis.
Mooiste muziek ooit.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة