Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Viacom to Launch Nicktoons Hungary on Telekom in April 2019 [Update: NickToons Hungary Soft Launches] ---ScRaBBlE

Viacom International Media Networks (VIMN) will strengthen its portfolio in the Central and Eastern Europe (CEE) region with the launch of a localised Nicktoons channel in Hungary in April 2019! NickToons Hungary (Magyarország) is slated to launch on the on the Magyar Telekom platform on Tuesday 2nd April 2019.


Update (17/2): Nickelodeon has soft-launched NickToons Magyarország, ahead of its official launch in April 2019! As speculated, Nicktoons Magyarország is a simulcast of Nicktoons Poland (Polska) with a Hungarian soundtrack. The channel launched on Tuesday 12th February 2019 and currently broadcasts commercials in English, however, localised advertisements are expected to appear on the channel nearer its official launch. A Romanian soundtrack is also expected to be added in the future. Update (17/3): A Romanian soundtrack has now been added to the channel.

Update (20/2): The Hungary-based media sales house R-time will handle ad-sales for NickToons Magyarország!

NickToons Magyarország will join VIMN's two other dedicated children's channels in Hungary: Nickelodeon Magyarország (a version of Nickelodeon Central and Eastern Europe with a Hungarian soundtrack) for kids aged 4-12 years old, and Nick Jr. Magyarország (a version of Nick Jr. CEE with a Hungarian soundtrack) for children aged 2-6 years. Nicktoons is expected to be aimed towards boys and girls aged 6-to-10 years.

Although unconfirmed, it is thought that NickToons Magyarország will be a simulcast of Nicktoons Poland (Polska), which launched last year. The channel is already designed for international markets, and uses generic on-air design (including bumpers and idents). Nickelodeon commenced testing for a Hungarian version of Nicktoons on the channel during Autumn 2018 by transmitting episodes of Bunsen Is a Beast and SpongeBob SquarePants with a Hungarian audio track on the English audio channel, so it's highly likely this will be the Nicktoons channel that will become available in Hungary.

Nicktoons Magyarország will air a wide range of programming from Nickelodeon's vast library of hit animated series, including SpongeBob SquarePants (SpongyaBob Kockanadrág), Teenage Mutant Ninja Turtles (Tini Nindzsa Teknőcök), Bunsen Is a Beast (Bunsen, a bestia), Sanjay and Craig (Sanjay és Craig), T.U.F.F. Puppy (S.T.R.A.M.M. - A kém kutya), King Fu Panda, Avatar the Last Airbender (Avatár - Aang legendája), The Legend of Korra (Korra legendája), Penguins of Madagascar (A Madagaszkár pinginvjei), Rabbids Invasion (Rabbids: Invázió), Harvey Beaks (Csőrös Harvey), Pig Goat Banana Cricket (Malac, Kecske, Banán, Tücsök), Breadwinners (Kenyérkirályok), and ToonMarty, and launch new series, including Welcome to the Wayne (Üdv a Wayne-ben vagy), Mysticons and The Adventures of Kid Danger (Veszélyes Tini kalandjai). Acquired series include .


Nicktoons is currently available on multiple markets around the world, including in the USA, UK, Germany, the Netherlands, the United Arab Emirates, Japan and Turkey.

The news follows Viacom launching the SVOD service Paramount+, featuring Nickelodeon programming in Hungary, and the launch of Nicktoons Russia (Россия) in December 2018.

From Gyerek-Világ:

Új gyerekcsatorna indul Magyarországon: jön a NickToons

2018. februárjában Lengyelországban elindult a NickToons nevű rajzfilmcsatorna, a Nickelodeon társcsatornája. Egy évvel később nálunk is bemutatkozik a csatorna.

A gyerekcsatornák piaca elég telítettnek tűnik perpillanat, a Nickelodeon anyavállalata mégis bevállalja, hogy új szereplővel lép be a magyarok otthonába. Egy évvel a lengyel indulása utána, Magyarországra is megérkezik a NickToons. A csatorna már akkor a nemzetközi piacra lett tervezve, ugyanis a csatorna azonosítói, bumperjei mind feliratmentesen kerültek adásba, így biztos, hogy ez a változat érkezik meg hozzánk is, a régióban másodikként.

Tavaly ősszel már tesztelni kezdték a magyar hangsávot. A Bunsen, a bestia vagy a SpongyaBob Kockanadrág egy-egy epizódja is magyar nyelven került adásba az angol sávon. Azóta természetesen a tesztek véget értek, ám a magyar hangsáv továbbra is rajta van a csatornán, csupán a műsorok és a szünetek angolul mennek.

A NickToonson olyan népszerű animációs műsorok mennek, mint a már említett SpongyaBob Kockanadrág, de itt látható még A Madagaszkár pingvinjei, a Kung fu Panda, a két Avatár-sorozat (Anng legendája és Korra legendája), korábbi sorozatok közül pedig a Sanjay és Crag vagy a S.T.R.A.M.M., a kémkutya is látható. A csatorna indulásával új sorozatok is bemutatkoznak. Olyanok, mint a Mysticons, az Üdv a Wayne-ben vagy a Veszélyes Tini kalandjai.

A csatorna érkezéséről egyébként a Telekom lakossági közleménye árulkodott:

"2019. április 1-jei és 2019. április 2-i változás: Érintett szolgáltatás: Valamennyi szolgáltatás Módosítás lényegének rövid leírása: Az IPTV és a műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi díjcsomagokban a DoQ csatorna 2019. április 1. napjától kezdődően megszűnik. Az érintett csomagokban a megszűnő csatorna helyett 2019. április 2. napjától kezdődően a NickToons csatorna kerül elosztásra "

Vagyis ez azt jelenti, hogy a NickToons hivatalos magyar rajtja április 2-án lesz, egyelőre biztosan a Telekom platformjain.

###

From DTV News:

Érkezik a Nicktoons

A Viacom hazánkban is elindítja Nicktoons nevű, a 4-10 éves korosztályt megcélzó rajzfilmcsatornáját.

Az óvodás korúakat megcélzó Nick Jr és a szélesebb korcsoportnak (4-14 éveseknek) szánt, bár leginkább a kistinik körében népszerű Nickelodeon után a Viacom hazánkban is elindítja elsősorban rajzfilmeket sugárzó, a már jelenlévő két csatorna által hagyott korosztályos űrt kitöltő csatornáját, Nicktoons néven.

A csatorna pontos indulási dátuma jelenleg nem ismert, annyi biztos, hogy a Telekom kínálatában április második napjától válik elérhetővé (A szolgáltatónál már bevált gyakorlat, hogy a hónap első keddjén módosítja csatornalistáját. Néhány kivétellel igaz ez, hiszen a csatornalista-módosítást a hamarosan induló Moziverzum és Jocky TV esetében február második keddjén végzik majd el). Így az indulás lehet már akár valamikor március folyamán is, vagy csak április legelején, de akár már februárban is, hiszen a szolgáltató egy március végén lejáró szerződés helyére emeli csak be a csatornát.

A Telekom tájékoztatása szerint a Nicktoons csatorna a kínálatból kikerülő DoQ helyére kerül. A szolgáltató SAT TV platformján minden bizonnyal SD minőségben kerül a kínálatba, IPTV-n viszont a HD is elképzelhető, hiszen a DoQ itt így is jelen van, a Szuper Családi Mozi csomagban.

###

Also from Gyerek-Világ:

Már most elindult a magyar Nicktoons

Illetve a "most" relatívan kezelendő, ugyanis már 12-étől él a magyar hangsáv a csatornán ,emlyen minden műsor megkapta a maga szinkronját.

Ahogy azt korábban már jeleztük, itthon is elindul áprilisban a Nicktoons. Ám úgy tűnik egy korai rajtot már február 12-én megejtett a csatorna, ugyanis élessé vált a magyar hangsáv. Ez annyit tesz, hogy minden műsor, melynek készült magyar szinkron már megkapta a maga anyagait. A reklámszünetek egyelőre angolul hallhatóak még a magyar sávon is, így a tényleges indulásra kell még várni.

A már bejelentett sorozatokon kívül magyar szinkront kapott még a Toon Marty, a Malac, Kecske, Banán, Tücsök és a Kenyérkirályok is. Alább megnézhettek egy rövidke összeállítást a magyar-angol sávról és pár új sorozat főcímdalát.

A Nicktoons hivatalos magyar rajtja április elején lesz, első körben biztosan megjelenik már a Telekomnál.

###

Click HERE for videos!

From Kreatív Online:

Az R-time értékesíti az induló gyerekcsatorna felületeit

A 4-10 éves gyerekeknek szánt Nicktoons-szal bővül az R-time portfóliója.

Áprilistól újabb, gyerekeknek szóló rajzfilmcsatornával bővül az R-time portfóliója. „A 4-10 éves korosztálynak szánt Nicktoons tökéletes kiegészítője lesz az idősebb gyerekeknek élőszereplős és animációs sorozatokat nyújtó Nickelodeon-nak, illetve az óvodás korúaknak szóló Nick Jr-nak" - fogalmaz az R-time közleménye.

„Örömünkre szolgál, hogy alig négy hónappal azután, hogy bejelentettük a History csatorna reklámértékesítését, máris egy újabb csatornával bővül az R-time csatornaportfóliója. A Viacom ismét egy minőségi, ízig-vérig családi csatornát hozott el a magyar piacra, ami messzemenően illeszkedik a már meglévő R-time televíziós portfólióba.” – fogalmazott Dudás Gergely, az R-time ügyvezetője.

A Nicktoons műsorán többek között olyan animációs sikersorozatok is láthatóak lesznek, mint a Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája, az Alviiin!!! és a mókusok, a SpongyaBob Kockanadrág, a Tündéri keresztszülők, az Üdv a Wayne-ben! és a Madagaszkár pingvinjei.

###

Also from Gyerek-Világ:

Ezzel a műsorral indul a Nicktoons

Azt már tudjátok, hogy milyen premiereket hoz el áprilisban a Nicktoons, most ideje megtudni, hogy milyen műsortervezettel lépnek be a magyar piacra.

Már többször is említettük, hogy körülbelül milyen műsorok lesznek láthatóak az új gyerekcsatornán. Áprilistól a Nicktoonson lesz több olyan sorozat is, melyek már nem láthatóak a Nickelodeonon. De legfőképp az emelhető, hogy hűen a csatorna nevéhez csak animációs sorozatok kerülnek képernyőre.

A Nicktoonson visszaköszön néhány olyan cím is, mely jelenleg is fut a fő csatornán (Nickelodeon), mint pl. az elmaradhatatlan SpongyaBob Kockanadrág, vagy az Alvinnn! és a mókusok és a Tündéri keresztszülők. Illetve vannak címek, melyek itthon más csatornákon, felületeken is megtalálhatóak: Kung fu Panda, A Madagaszkár pingvinjei vagy az Avatár - Aang legendája.

Korábban futó és az elmúlt időszakban nem műsoron levő sorozatok is lesznek a csatornán. A Rabbids: Invázió, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Korra legendája vagy a Sanjay és Craig ebbe a kategóriába esnek bele, de még régebbi sorozatként a S.T.R.A.M.M. és a Fanboy és Chum Chum képviselteti magát.

Az új sorozatokról pedig már tudtok, jön a Kenyér királyok, a Kergefarm, a ToonMarty és az Üdv a Wayne-ben! Most pedig nézzétek meg a Nicktoons műsortervezetét.

A Nicktoons április 1-jén indul nálunk, várhatóan a legtöbb szolgáltatónál megtalálható lesz. Ami biztos, hogy a Telekom és a Digi már az első napokban beilleszti a kínálatába a csatornát.

Hétköznap

5:00 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
5:20 - A Madagaszkár Pingvinjei
5:45 - Alviiin!!! és a mókusok
5:55 - SpongyaBob Kockanadrág
6:20 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
6:50 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
7:15 - Kergefarm
7:45 - Kergefarm
8:10 - Kenyér királyok
8:40 - Kenyér királyok
9:05 - Alviiin!!! és a mókusok
9:30 - Alviiin!!! és a mókusok
09:50 - Rabbids: Invázió
10:00 - SpongyaBob Kockanadrág
10:25 - SpongyaBob Kockanadrág
10:55 - SpongyaBob Kockanadrág
11:20 - S.T.R.A.M.M – A kém kutya
11:50 - S.T.R.A.M.M – A kém kutya
12:20 - Sanjay & Craig
12:50 - Sanjay & Craig
13:10 - Tündéri keresztszülők
13:35 - Tündéri keresztszülők
13:55 - SpongyaBob Kockanadrág
14:25 - SpongyaBob Kockanadrág
14:40 - Rabbids: Invázió
15:00 - Rabbids: Invázió
15:25 - Avatár : Aang legendája
15:50 - Avatár : Aang legendája
16:20 - Mysticons
16:45 - SpongyaBob Kockanadrág
17:15 - Üdv a Wayne-ben
17:40 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
18:05 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
18:30 - Alviiin!!! és a mókusok
18:45 - Alviiin!!! és a mókusok
19:05 - Sanjay & Craig
19:30 - Sanjay & Craig
19:50 - Rabbids: Invázió
20:00 - SpongyaBob Kockanadrág
20:30 - SpongyaBob Kockanadrág
20:55 - A Madagaszkár Pingvinjei
21:20 - A Madagaszkár Pingvinjei
21:50 - Alviiin!!! és a mókusok
22:00 - Alviiin!!! és a mókusok
22:20 - Tündéri keresztszülők
22:45 - SpongyaBob Kockanadrág
23:10 - ToonMarty
23:20 - ToonMarty
23:35 - Kenyér királyok
0:00 - Kergefarm
0:20 - Üdv a Wayne-ben
0:45 - Sanjay & Craig
1:05 - A Madagaszkár Pingvinjei
1:25 - A Madagaszkár Pingvinjei
1:50 - Tini Nindzsa Teknőcök
2:10 - Tini Nindzsa Teknőcök
02:35 - Kenyér királyok
02:55 - Alviiin!!! és a mókusok
03:05 - Alviiin!!! és a mókusok
03:20 - ToonMarty
03:30 - Tündéri keresztszülők
03:50 - Tündéri keresztszülők
04:15 - SpongyaBob Kockanadrág
04:40 - Rabbids: Invázió

Hétvége

05:00 - Rabbids: Invázió
05:20 - Rabbids: Invázió
05:40 - A Madagaszkár Pingvinjei
06:05 - A Madagaszkár Pingvinjei
06:30 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
07:00 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
07:25 - SpongyaBob Kockanadrág
07:50 - SpongyaBob Kockanadrág
08:20 - Kenyér királyok
08:45 - Sanjay & Craig
09:15 - Sanjay & Craig
09:40 - Rabbids: Invázió
10:00 - SpongyaBob Kockanadrág
10:25 - SpongyaBob Kockanadrág
10:55 - Tündéri keresztszülők
11:20 - Tündéri keresztszülők
11:50 - Sanjay & Craig
12:20 - S.T.R.A.M.M – A kém kutya
12:45 - S.T.R.A.M.M – A kém kutya
13:15 - Fanboy és ChumChum
13:40 - SpongyaBob Kockanadrág
14:10 - SpongyaBob Kockanadrág
14:35 - SpongyaBob Kockanadrág
15:00 - Sanjay & Craig
15:25 - Sanjay & Craig
15:50 - Avatár : Aang legendája
16:20 - Avatár : Aang legendája
16:45 - SpongyaBob Kockanadrág
17:15 - SpongyaBob Kockanadrág
17:40 - A Tini Nindzsa Teknőcök felemelkedése
18:05 - Kenyér királyok
18:35 - Kenyér királyok
18:55 - Tündéri keresztszülők
19:25 - Tündéri keresztszülők
19:50 - SpongyaBob Kockanadrág
20:00 - SpongyaBob Kockanadrág
20:25 - Kergefarm
20:55 - Rabbids: Invázió
21:20 - SpongyaBob Kockanadrág
21:50 - SpongyaBob Kockanadrág
22:15 - Kenyér királyok
22:45 - Kenyér királyok
22:55 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
23:20 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
23:50 - Tündéri keresztszülők
00:10 - Tündéri keresztszülők
00:35 - Korra legendája
00:55 - Korra legendája
01:20 - SpongyaBob Kockanadrág
01:40 - A Tini Nindzsa Teknőcök felemelkedése
02:05 - Sanjay & Craig
02:25 - Sanjay & Craig
02:45 - A Madagaszkár Pingvinjei
03:10 - A Madagaszkár Pingvinjei
03:30 - Tini Nindzsa Teknőcök
03:50 - Tini Nindzsa Teknőcök
04:10 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája
04:35 - Kung Fu Panda: A rendkívüliség legendája

###

More Nick: Malta And Viacom Partner For Nickelodeon Treasure Hunt Malta; Air Malta Unveils Nick-Branded Plane!

Originally published: Monday, February 04, 2019.

Additional sources: Google Translate, Wikipedia, Google.co.uk, Anime Superhero Forums /@Moleoman (II), A+E Networks UK.
Follow NickALive! on Twitter, Tumblr, Reddit, via RSS, on Instagram, and/or Facebook for the latest Nickelodeon Central and Eastern Europe and Nicktoons CEE News and Highlights!
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة