Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Οι VSU είναι έτοιμοι να επιτεθούν και να νικήσουν την Ουγγαρία, - ο πρώην διοικητής τάγματος "Aydara" ---ScRaBBlE

Τα ουκρανικά στρατεύματα μπορούν να φτάσουν στη λίμνη Μπάλατον, στην επικράτεια της γειτονικής Ουγγαρίας, σε δύο ώρες χωρίς να συναντήσουν σημαντική αντίσταση από τον ουγγρικό στρατό.Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να επιτεθούν και να νικήσουν την Ουγγαρία, - ο πρώην διοικητής "Aydara" (VIDEO) |  Ρωσική άνοιξη

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής του Verkhovna Rada, ο πρώην διοικητής του κατασταλτικού τάγματος "Aydar" ,Σεργκέι Melnichuk.
Ένας κάτοικος της Υπερκαρπαθίας ο οποίος έχει τηλεφωνήσει στο στούντιο του ουκρανικού τηλεοπτικού σταθμού NewsOne, ρώτησε αν ο βουλευτής πιστεύει ότι η Βουδαπέστη θα είναι σε θέση να προσφέρει στους συμπατριώτες της τέτοιες συνθήκες που δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν και να διεξαγάγουν δημοψήφισμα για την ένταξή τους στην Ουγγαρία.
"Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει την Κριμαία, έχασε αρκετές περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. Δεν νομίζετε ότι αυτό το σενάριο μπορεί να επαναληφθεί στην Υπερκαρπαθία; »ρώτησε η γυναίκα.
"Εδώ οι Ούγγροι λαμβάνουν σύνταξη μεγάλης διάρκειας για τους Ούγγρους της ΥπερΚαρπαθίας. Δεν νομίζετε ότι η σύνταξή τους, η οποία είναι δεκαπλάσια από τη δική μας, μπορεί να πειράξει τον λαό μας να προβεί σε δημοψήφισμα και να ψηφίσει για την Ουγγαρία ».
Σε απάντηση, ο Ουκρανός πολιτικός είπε ότι αυτή η επιλογή αποκλείεται.
"Χρειάζονται δύο ώρες για την 128η ταξιαρχία να φτάσει στη λίμνη Μπαλάντον, και οι Ούγγροι δεν θα κάνουν τίποτα. Υπάρχει επαρκής στρατιωτική δύναμη για την αποτροπή της επιθετικότητας. Αυτό δεν θα συμβεί. Δεν θα υπάρχει τίποτα εκεί ", δήλωσε ο Melnichuk.
https://rusvesna.su/news/1552928707

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة