Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Darker ---ScRaBBlE

De teksten op zijn laatste album waren duidelijk, Leonard Cohen keek de dood in de ogen en dat was maar al te waar. Nu lees ik dat hij leed aan een minifracture gebeuren in zijn rug, wat erg veel pijn en immobiliteit meebracht, daarbovenop een zeldzame vorm van leukemie. Hij leefde bij zijn dochter Lorca (moeder van een kind van Rufus Wainwright) en zijn zoon Adam d richten een speciale kamer voor hem in, met een van alle snufjes voorziene stoel en mogelijkheden om opnames te maken van die laatste teksten, die tot dat album hebben geleid. Er schijnen zelfs nog niet uitgebrachte songs op de plank te liggen. Het lichaam brak, de geest was helder en produktief.
Hij volgde zijn geliefde Marianne inderdaad snel in de dood. Het is triest, maar onontkoombaar. We kunnen niet zeggen dat hij geen enorme erfenis achter heeft gelaten. Hij heeft het goed afgesloten en geprobeerd vrede te tekeen met alle demonen.  Ik denk dat hem dat aardig lukte en dat hij in vrede is gegaan.

Mijn eigen leventje is redelijk aan het terug naar normaal scenario bezig, de gordeldiertjes zijn aan het afscheid nemen en de bijkomende ongemakken verlaten het lijf steeds meer. De energie lijkt wat terug te komen en ik ben er erg opgelucht door.
Deze week kocht ik een zwarte tas met veel vakjes, ter vervanging van een bladderend exemplaar. 13 euri...... dat kan wel, toch?
Vandaag is er weer een schaatsgebeuren, Wereldbeker, dus geen grote wedstrijd, maar altijd interessant om te zien hoe de vlag erbij hangt.
Minder fijn is dat de dijkzwerver dus terug bij af is, na een nare streek van iemand. Hij ziet er slecht uit en de honden gaan een probleem vormen. Herder Kyara is wat ouder en heeft last van haar gewrichten, dus in de kou de hele dag, is niet zo fijn. De bull Django raakt verder uit controle. Het is een ADHD-dier, eigenlijk heel lief, maar W kan het gedrag niet goed aan en Kyara ook niet. Het dier luistert slecht en zo groeit de situatie W boven het hoofd lijkt het. Triest. Het is al in beeld bij de politie en de dierenbescherming, dus als er  teveel klachten binnen komen , kan hij zijn dieren kwijt raken. Voor die beesten misschien nog zo slecht niet, maar W's hart zal breken. W is zelf ook een slechte luisteraar......
Een uitgebreid heet bad heeft mijn huid en lijf een opkikker gegeven.  Ondanks D.T. en de dood van een fijne geest, de narigheid waarin W zich heeft weten vast te lopen, is er novemberzon. Spinnende katjes en mooie muziek. Kaki's en pompoenen. Een licht hart en een dankbare ziel.




---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة