Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Doen ---ScRaBBlE

Vandaag een doedagje. De hulp komt zo en er zijn nog steeds tomaatjes die een grotere behuizing op prijs zouden stellen.
Yep, aanpakken!
Gisteren hoorde ik dat de zwerver nu in de praktijk meemaakt wat zijn omissies voor gevolgen hebben. Hij is uitgeschreven bij de gemeente en dan ben je een soort van statenloos.
Hij heeft geen postadres geregeld, dacht dat dat niet nodig was en krijgt dus geen zorgtoeslag meer. Dat komt aan, en er zullen meer van dit soort gevolgen zichtbaar worden.
Sommige mensen hebben een kont vol littekens van het op de blaren zitten en zoeken nog steeds geen nieuwe zitplek. Soms Moet je dingen doen, al heb je er geen zin in en zie het nut er niet meteen van in, anders heb je jezelf op termijn behoorlijk te pakken. Nee dit is zeker geen leedvermaak, het is jammer dat goede raad als onzinnige bemoeizucht wordt gezien. Ik gun hem beter.
Ik ga dus wel dingen doen. Zere pols, ja, maar dat zal nog wel weken zo zijn en tomaten hebben geen handjes om zelf een nieuwe woonplaats in te richten. Dus dan maar per dag kijken wat lukt zonder al te grote overschrijding van grenzen.
Een moederduif zegt ook niet tegen haar jonkies dat ze pijn aan haar snavel heeft en dus geen graantjes voor haar jonkies kan zoeken.
En een spin maakt wel dat moeilijke web, anders kan ze eten wel vergeten.
Nu hoor ik over akelige zaken in Manchester, en weet dat mijn eigen leven gewoon doorgaat. Er is geen medeleven groot genoeg om je eigen leven niet te blijven leven en er geen moeite in te steken.

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة