Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Echt maart en mensen met pech ---ScRaBBlE

Na de meiachtige februaridagen is het nu echt maart. Een stuk minder warm, ook bij zon, veel regen en af en toe fiks winderig. Zo hoort het, al klagen vele mensen nu steen en been, dat is verwendheid en niet erg realistisch. Ik vond die warme dagen ook fijn, maar had voortdurend de gedachte : dit is erg raar.
Ik ben dus weer huiselijk en probeer voorzichtig wat op te ruimen. Gisteren was dat, na wat assistentie bieden aan mijn hulp, een lade uit mijn hobbykast. Deze papierlade was al eens grondig doorgespit, zodat het niet veel werk was. Lade twee, de stickers etc. Hier kan ws meer weg en handiger opgeborgen  en staat al klaar voor vandaag.
Gisteren waren veel helicopters in de lucht, die duidelijk de dijk inspecteerden. Er was, niet eens zo ver van mijn huis, een groot alarm gaande omtrent een stevig verwarde man. Of hij gevonden is
weet ik niet. Wel dat het de tweede keer deze week dat alle hulpdiensten uitrukten voor een mens met psychische problemen hier. Het maakt wel duidelijk dat de geestelijke gezondheidszorg te kort schiet onder dit beleid. Zorgelijk.
In mijn buurt zijn diverse woon en opvangprojecten bv van Het Leger Des Heils. Ik hoor dat de begeleiding minimaal is. Op de site waar je de 112 oproepen kunt zien, blijkt dat deze projecten bijna dagelijks de hulpdiensten nodig hebben, zodat het gewoon een verplaatsing van problemen is, die geld voor andere doeleinden opslokt.
Groot leed voor familie, narigheid voor omwonenden en mensen die teveel op hun eigen bordje krijgen. Wat een ellende, want diegenen die deze hulp zo nodig hebben, leven niet fijn zo.
Zij kunnen er niets aan doen en worden als een onsmakelijk hapje heen en weer geschoven.
Ik gun iedereen het beste leven dat er voor hen is, maar steeds meer groepen vallen zo buiten de boot.
Wees aardig voor je medemens en kijk eens of je iemand kunt helpen, een bejaarde, een zieke, een alleenstaande, een minimamens, iemand met problemen, dat maakt de wereld voor velen toegankelijker en leefbaarder.

---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة