Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

Goede nieuwsen ---ScRaBBlE

Het is zo lekker koel dat ik me weer een ander mens voel, geen overlevende zombie meer, maar een aktiever mens met lol in d'r priktol.
Gisteren uitgebreid contact (met beelden) met Friesland gehad. W heeft heerlijk geslapen en gedoucht en gegeten en de honden zijn ook blij. Er wordt daar stevig nagedacht en gepraat over een permanente oplossing voor de toekomst en ik heb er vertrouwen in dat W weer op zijn pootjes terecht zal komen.  Alex zit bij te komen op een geheim plekje met zijn tent en andere spullen die hij met hulp kreeg. Wandelbuum is zijn zelfbedachte begeleiding en hangplek kwijt en de dijk is kaal.
Ik heb er veel vrede mee, geen zorgen meer over W die daar onveilig sliep en verbleef en de honden die ook beter af zijn nu. Alles kwam reg.
Komende week alles weer oppakken wat even tot stilstand was gekomen.  Wassen en afwassen passeerden al, nu nog de koelkast even goed schoonmaken en opruimen en het leven is weer genormaliseerd. Dat doet deugd.
Weer trek in eten en zin an koken , het smaakt weer fantasties. Heerlijk om zelfs af en toe ('s ochtends vroeg) kippenvel te hebben, voelt als luxe!
Het terrasbezoek met de Tulpenbomers was een leuke happening. Dus ik kijk toch terug op een week met hoogtepunten naast alle hitte-misère.
Het is nu een fijn vooruitzicht om een gewone week te kunnen beginnen.
---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة