Search This Blog

مشاركة مميزة

[Ornithology • 2017] Myzomela irianawidodoae • A Colourful New Species of Myzomela Honeyeater from Rote Island in eastern Indonesia ---ScRaBBlE

Myzomela irianawidodoae Prawiradilaga, Baveja, Suparno, Ashari, Ng, Gwee, Verbelen & Rheindt, 2017  photo:   Philippe Verbelen  e-journ...

Translate

Wednesday, March 20, 2019

het nest ---ScRaBBlE

De mannen die aan de dijk overleven, zijn er nog steeds. Alex, de stadsnomade, heeft een tentje gekregen en slaapt nu ergens in bos of park, maar overdag zit hij bij W aan de dijk. Hij heeft geen fiets meer en geen geld, loopt moeilijk en heeft een kapotte hand en ws een hersenschudding, maar de man is gehard.
W wordt nog steeds aan de lijn gehouden betreffende huisvesting en nu heeft een omwonende (woont er zeker 20-30 meter vandaan) de politie gebeld, zodat de tent (heel verdekt opgesteld onder een boom) afgebroken diende te worden. Hij mag nu in een schuurtje slapen met de honden. En nog krijgen ze veel onaangename blikken en opmerkingen over zich heen. Dat deze mensen zitten te overleven en nog minder hebben dan een vluchteling in opvang, dringt niet tot ze door; het zijn profiteurs, viezerikken een ontsiering van onze stad........
Gelukkig zijn er ook mensen die een beker koffie en wat lekkers voor de dieren komen brengen. Ook wandelbuum heeft zich hun lot aangetrokken en zorgt voor water en wat te eten.  Goede ziel.
Ik bracht ook wat te happen voor mens en dier en kan verder hun nood niet lenigen. Ze hebben het deels zelf veroorzaakt, zeker,  maar de nood is toch hoog. Alleen met andere huisvesting (Alex wil dat ws niet eens) zijn ze niet geholpen omdat ze dan toch weer in moeilijkheden komen met geld, drank, ruzie, verkeerde keuzes. Een  eeuwige cirkel die de neiging heeft een draaikolk te worden. Intensieve en begrijpende hulp? Geloof niet dat heer Rutte dat op zijn prioriteitenlijstje heeft staan.
Ik reed een rondje dijk-Huisduinen-Grafelijkheidsduinen en weer via Huisduinen terug. Lekker.
Vanmorgen wil ik naar de rommelmarkt bij het bos rijden en via duinen dijk terug. Het is nog uitstekelbaar weer, dus nog even profiteren.



---------------------------------------------------------------
روابط التحميل والمشاهدة، الروابط المباشرة للتحميل
او
شاهد هذا الفيديو القصير لطريقة التحميل البسيطة


كيف تحصل على مدونة جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات من هنا
شاهد قناة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على اليوتيوب لمزيد من الشرح من هنا
رابط مدونة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات في أي وقت حــــتى لو تم حذفها من هنا
شاهد صفحة منتدى مدونات بلوجر جاهزة بألاف المواضيع والمشاركات على الفيس بوك لمزيد من الشرح من هنا
تعرف على ترتيب مواضيع منتدى مدونات بلوجر جاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات (حتى لا تختلط عليك الامور) من هنا

ملاحظة هامة: كل عمليات تنزيل، رفع، وتعديل المواضيع الجاهزة تتم بطريقة آلية، ونعتذر عن اي موضوع مخالف او مخل بالحياء مرفوع بالمدونات الجاهزة بآلاف المواضيع والمشاركات، ولكم ان تقوموا بحذف هذه المواضيع والمشاركات والطريقة بسيطة وسهلة. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــسلامـ.

No comments:

Post a Comment

المشاركات الشائعة